Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:51 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Alba Amplasarea radarelor în data de 10 ianuarie 2024

ro

09 Jan, 2024 10:46 385 Marime text
Nr. 131.012 din 09 ianuarie 2024
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
 
 
Ieri, 8 ianuarie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.
 
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 887 de persoane și au fost verificate 252 de autovehicule.
 
Au fost constatate 97 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 24.860 lei. Au fost reținute 3 permise de conducere, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare și au fost constatate 6 infracțiuni.
  •  
 
Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și lovire sau alte violențe
 
În noaptea de 08/09 ianuarie 2024, polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 60 de ani, din Cugir, care este cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție și lovire sau alte violențe.
 
În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 8 ianuarie 2024, s-ar fi deplasat la locul de muncă al fostei sale concubine, încălcând astfel ordinul de protecție emis de instanța de judecată la data de 15 noiembrie 2023. Mai mult, bărbatul ar fi devenit violent și ar fi agresat-o pe femeia, în vârstă de 54 de ani, aplicându-i lovituri în zona capului.
 
În cursul zilei de azi, 9 ianuarie 2024, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.
  •  
Infracțiuni rutiere
 
La data de 8 ianuarie 2024, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Șpring, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Drașov, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de    0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde   i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
  •  
 
La data de 8 ianuarie 2024, în jurul orei 16.00, polițiștii din Ocna Mureș au depistat un bărbat de 31 de ani, din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Ocna Mureș, având permisul suspendat.
 
Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.  
 
  •  
Amplasarea radarelor în data de 10 ianuarie 2024     
 
Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj
Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu
Drumul Naţional 7 - Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori
Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu
Drumul Naţional 75 – Câmpeni   – Gârda – Arieşeni
Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa
Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor
Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian
Cugir – strada Victoriei
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii