Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IGSU Peste 1.600 de misiuni gestionate de salvatori în doar 24 de ore

ro

19 Jan, 2024 10:56 321 Marime text
BULETIN DE PRESĂ
din 19 ianuuarie
 
Peste 1.600 de misiuni gestionate de salvatori în doar 24 de ore
 
În cursul zilei de ieri, pompierii militari au acționat pentru gestionarea celor 1.677 de solicitări de sprijin primite din partea populației, la nivel național.
 
Din totalul intervențiilor, o pondere de aproximativ 85% a constat în acordarea măsurilor de prim ajutor, în urma cărora 1.360 de persoane au fost asistate medical. Totodată, în ultimele 24 de ore, colegii noștri au salvat 9 persoane aflate în situații critice.
 
În perioada de referință, echipajele de stingere au acționat pentru localizarea și lichidarea celor 65 de incendii înregistrate la nivel național, prevenind astfel extinderea flăcărilor la vecinătăți și limitând pagubele materiale.
 
Concomitent cu aceste tipuri de misiuni, eforturile pompierilor s-au concentrat și asupra comunităților și a bunurilor acestora, sens în care colegii noștri au intervenit în 188 de situații pentru căutarea, deblocarea și salvarea persoanelor sau animalelor din medii ostile vieții, operațiuni de descarcerare, precum și în alte situații de urgență.
 
 Aflați acum cum să preveniți sau cum să reactionați în cazul producerii unei situații de urgență! Accesați platforma națională de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și descărcați aplicația de mobil DSU, care este disponibilă gratuit din App Store și Google Play
 
SERVICIUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii