Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:31 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Volumul prostatei mele s-a diminuat într-atât, încât mi-am anulat programarea la operaţie”

ro

16 Jan, 2017 00:00 3266 Marime text
Alexandru a acceptat să ne povestească cum, datorită unei noi capsule cu cinci extracte de plante rare, când operaţia chirurgicală a prostatei părea inevitabilă, şi-a salvat căsnicia şi şi-a regăsit bucuria de a trăi.
 
Scrisoare deschisă a lui Alexandru către cei ce suferă de probleme cu prostata:
„Problemele cu prostata nu au apărut de azi pe mâine. Au debutat pe la 55 de ani. Începusem să mă trezesc noaptea din ce în ce mai des. Ca un prost, ca să rezolv această problemă, beam din ce în ce mai puţină apă. Pană când, pe la 60 ani, am făcut pietre la rinichi. Medicul meu mi-a explicat că nu beam destule lichide şi că, dacă voi continua aşa, pietrele se vor reface. Cunoaşteţi durerile provocate de calculii renali. Aşadar, fără comentarii, am reînceput să beau 1,5 - 2 l de apă pe zi, dar nu fără consecinţe. Am reînceput să mă duc la toaletă de 3-4 ori pe noapte, dar era de preferat decât să îmi reapară pietrele la rinichi.

M-aş fi sculat de 20 de ori pe noapte

Apoi, lucrurile s-au agravat şi mă sculam aproape din oră în oră. Aveam impresia că nu-mi golesc niciodată vezica. Dacă soţia mea n-ar fi dormit lângă mine, cred că m-aş fi sculat de 20 de ori pe noapte. Îngrozitor! Dar să revin la Corina, soţia mea. Din pricina drumurilor mele neîncetate la toaletă, aproape că nu reuşea să mai doarmă deloc. Pană la urmă, am hotărât să dormim separat. Nu era mare lucru, dacă ţinem cont că libidoul meu era mult scăzut. Viaţa noastră de cuplu nu mai era aceeaşi. Cred că soţia mea m-ar fi prăsit. Dacă spun «m-ar fi», este fiindcă ceva s-a întâmplat între timp. M-am hotărât să mă duc la doctor. După ce m-a examinat complet şi, ţinând cont că prostata mea crescuse cu 60 g, doctorul mi-a recomandat operaţia. Ca să nu mai pierdem timpul, am fixat data operaţiei peste trei luni.

Rezultate clinice incontestabile

Când m-am întors acasă, i-am dat vestea soţiei şi nu mică mi-a fost mirarea când ea mi-a dat un flacon de pastile, numite Prostabium. Mi-a spus că a căutat pe internet şi a descoperit acest nou procedeu, cu rezultate uimitoare. S-a sfătuit cu o prietenă cercetătoare, care i-a confirmat că cei cinci agenţi activi din acest produs au fost testaţi clinic, cu rezultate incontestabile, aşadar, l-a comandat. Eram cam sceptic, fiindcă încercasem tratamentul cu mătase de porumb şi, deşi avusesem ceva rezultate, nimic nu se schimbase cu adevărat. Deci, fără prea multe speranţe, am început cura cu gândul că, în orice caz, peste trei luni aveam operaţia programată.

Am anulat operaţia

Aşadar, îmi luam pastila regulat, dimineaţa şi seara. După 15 zile, simţeam adevărate îmbunătăţiri (mă sculam doar de două ori pe timpul nopţii). Dar, după două luni, nu mă mai sculam deloc şi aveam, în sfârşit, senzaţia că vezica se goleşte. Ca să mă asigur, am fost din nou la doctor, pentru noi analize (mai erau trei săptămâni până la operaţie). Spre marea noastră surpriză, prostata mea îşi recăpătase, aproape, dimensiunile normale şi am hotărât să anulăm operaţia. Şi doctorul mi-a confirmat că această nouă pastilă răsturnase ceea ce se cunoştea despre prostată şi chiar el o recomanda, în ultimul timp, pacienţilor săi. Evident, e o plăcere să poţi dormi noaptea întreagă şi de asemenea să dorm, din nou, cu nevasta. Libidoul mi-a revenit ca în zilele bune şi totul i-l datorez soţiei mele”.
 
Dacă şi dumneavoastră suferiţi de tulburări urinare şi petreceţi nopţi lipsite de odihnă, nu pierdeţi nicio clipă şi încercaţi Prostabium!
Până la sfârşitul anului, beneficiaţi de un preţ excepţional, care vă este oferit doar cu ocazia lansării Prostabium în România. Aflaţi totul pe site-ul oficial.
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii