Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA anunță deschiderea unui Centru pentru Sănătatea Femeii și a Copilului, în Constanța Noul centru va avea la bază o abordare inovatoare în îngrijirea pacientului

ro

02 Dec, 2014 00:00 1946 Marime text


Centrul pentru Sănătatea Femeii și a Copilului va oferi o experiență nouă pentru pacienți prin serviciile și ambientul de care va dispune. Calitatea serviciilor si confortul pacienților sunt prioritare, fiind asigurate cu ajutorul echipei de medici dedicați și al aparaturii ultraperformante.

„Suntem prezenți aici de peste 7 ani, având deja experiență și poziție solide în segmentul serviciilor medicale de pe plan local, fiind recunoscuți pentru calitatea serviciilor oferite. Analizând cererea tot mai mare pentru seriviciile noastre medicale pe plan local, am decis ca în prima parte a anului viitor să deschidem un Centru pentru Sănătatea Femeii și a Copilului de mari dimensiuni, într-o zonă strategică a orașului”, a declarat Costin Leolea, Director General Campus Medical REGINA MARIA Constanta

Sanatatea Femeii

Pacientele din Constanta au acces la stardardele de calitate deja recunoscute ale Rețelei, pentru servicii care țin cont de stilul lor de viață și le ajută să aibă grijă de sănătatea lor: obstetrică-ginecologie, dermatologie-estetică, nutriție și alte specialități dedicate.
„Expertiza noastră la nivel național în sănătatea femeii ne permite să răspundem nevoilor pacientelor noastre altfel decât restul pieței. Cei mai buni medici și echipamentele de ultimă generație se vor regăsi într-un ambient comfortabil și intim, care va asigura comfortul emoțional al pacientelor atunci când vin la medic” a completat Costin Leolea,

Sănătatea copilului.

Departamentul de pediatrie din cadrul noului centru va oferi o abordare inovatoare în tot ceea ce înseamnă experiența copilului la medic, pornind de la modalitatea în care este pregătit pentru intrarea la medic, spațiul de joacă amenajat după principiul învățării prin joc și până la interacțiunea cu medicul, care va fi bazată pe empatie. Acesta va include specialități conexe, precum: neurologie, ORL, oftalmologie, cardiologie, psihiatrie – toate cu aplicabilitate în sănătatea copilului. Noua unitate medicală va reuni cei mai buni medici în sănătatea copilului, va fi dotată cu aparatură de ultimă generație și va dispune de un laborator ultraperformant.

Campusul REGINA MARIA Constanța

Investind constant în dezvoltarea echipei medicale și în aparatură, Campusul REGINA MARIA Constanța asigură servicii integrate de policlinică, laborator și imagistică. Beneficiază de competența a peste 80 de medici care acordă consultații pentru peste 30 de specialități, include 20 cabinete și se întinde pe o suprafață de 1000 mp. 
Anual, medicii din cadrul Campusului REGINA MARIA Constanța au grijă de peste 55000 de pacienți,  iar echipamentele ultraperformante  cu care este dotată policlinica au capacitatea de a gestiona un volum de peste 70000 de analize de laborator și 25000 de investigații de imagistică.
 
„Tuturor pacienților noștri din Constanța le oferim acces la un sistem integrat  de servicii medicale: răspundem corect oricărei nevoi, indiferent dacă este vorba despre o simplă consultație sau intervenții chirurgicale complexe. Facem acest lucru prin intermediul Rețelei de 21 locații proprii, 4 spitale, 2  maternități, 3  campusuri medicale, 5 centre de imagistică, 7 laboratoare acreditate,  bancă proprie de celule stem și peste 140 de policlinici partenere în țară”, a completat Costin Leolea.

Cea mai accelerată creștere a business-ului, dintre jucătorii mari din piață

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a înregistrat în primul semestru al acestui an o creștere de 16% a cifrei de afaceri, dubla față de creșterea înregistrată de piața serviciilor medicale private, care este de 8%.
Rezultatele financiare și operaționale sunt strâns legate de calitatea serviciilor  „În cei peste 19 ani de experiență ne-am concentrat mereu pe calitatea serviciilor oferite: cei mai buni medici, cele mai sigure si inovatoare tratamente și intervenții, contribuind la dezvoltarea actului medical în serviciile de sănătate din România”, a concluzionat Costin Leolea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii