Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doar 25 de lei pentru cinci cămăşi spălate, călcate şi apretate Oferte imbatabile, numai la spălătoria ecologică Forte Clean Constanţa

ro

10 Feb, 2015 00:00 6933 Marime text


Hainele pe care le purtăm intră în contact cu corpul nostru, iar substanţele ce se impregnează în material pot fi toxice pentru piele şi pot cauza alergii, iritaţii, stări de disconfort. Soluţia modernă, rapidă şi economică este spălătoria profesională ecologică.

Forte Clean Constanţa dispune de o capacitate de spălare de 150 - 200 kg de haine pe zi, fiind dotată cu maşini de spălat profesionale Electrolux, cu un sistem exclusiv de spălare cu apă, fără folosirea substanţelor chimice.

Forte Clean Constanţa - avantaje pentru hainele tale 

Serviciile pe care le oferă Forte Clean Constanţa sunt de spălătorie, curăţătorie şi călcătorie de haine, lenjerie de pat sau huse şi accesorii pentru diferite piese de mobilier, fără folosirea tehnologiilor agresive şi a produselor de curăţat cu substanţe chimice ce pot provoca iritaţii sau alte afecţiuni.
Dacă hainelor voastre le lipsesc mirosul de proaspăt şi curat, delicateţea la atingere sau strălucirea culorilor, vă recomandăm Forte Clean, spălătoria ecologică modernă din Constanţa!

Atuurile Forte Clean sunt: serviciile de calitate şi costurile competitive, seriozitatea, respectarea termenului de predare a hainelor curate, profesionalismul cu care este tratată fiecare comandă, atenţia cu care sunt spălate şi călcate hainele.

Spălare, curăţare, călcat şi apretat haine. Oferte de nerefuzat

Forte Clean vă întâmpină acum cu oferte speciale! Spălarea, călcarea şi apretarea unui set de cinci cămăşi costă acum numai 25 de lei!
De la lenjerie de pat şi feţe de masă până la costume bărbăteşti pretenţioase sau ţinute office pentru doamne, rochii pentru ocazii speciale sau pantaloni şi sacouri business pentru bărbaţi, haine sport ori hăinuţe pentru copii, toate sunt tratate cu grijă, spălate şi călcate la temperatura optimă pentru fiecare tip de material şi conform cu specificaţiile de pe etichete.

Va ajutăm să economisiţi timp şi bani: pe lângă preţurile avantajoase şi ofertele promoţionale, spălătoria ecologică Forte Clean asigură preluarea hainelor sau a lenjeriei de la adresa indicată şi aducerea lucrurilor curate şi călcate, la termenul stabilit, la adresă.

Cui ne adresăm? 

Preluăm comenzi atât de la persoane fizice, cât şi de la persoane juridice, inclusiv de la unităţi militare, cabinete medicale, restaurante, saloane, farmacii, hoteluri şi alte tipuri de firme private sau instituţii.

Pentru comenzile de peste 50 de lei, transportul este gratuit.

Date de contact

Sediu: strada Steagului numărul 56 (în spatele complexului Catanga), zona Institutul de Marină, Constanţa
Punct de colectare: bulevardul 1 Decembrie 1918 numărul 5, bl F16, parter, zona Kaufland, (vizavi de Liceul „Ovidius“)
Telefon: 0729.470.477
E-mail: fersinforte@gmail.com
Program de lucru: Luni - Vineri: 9 - 18; Sâmbătă: 9 - 16
Program colectări: Luni - Sâmbătă: 9 - 19
Adresa web: http://www.forteclean.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Spălătorie-Curăţătorie-Ecologică/265654033482164?sk=timeline
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii