Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum să recunoști o pereche de converși originali

ro

11 Nov, 2020 12:30 2107 Marime text

De la începuturile sale umile ca o companie de încălțăminte din cauciuc specializată în galoși, în Massachusetts, la începutul anilor 1900, Converse a devenit una dintre cele mai cunoscute mărci de adidași din lume, având fabrici pe întreaga planetă.

Converse este cel mai bine cunoscut pentru silueta Chuck Taylor All-Stars, care a fost inițial concepută ca un pantof de baschet în 1917.
Denumit și „Chucks”, „Chuck Taylors”, „Cons” și All „Stars”, adaptat la noi în „converși”, clasicul adidas din pânză rămâne unul dintre cei mai populari, iconici și cel mai bine vânduți adidași din toate timpurile.

Versatilitatea adidasilor Converse se potrivește consumatorilor din toate categoriile, de la oameni obișnuiți la vedete de la Hollywood. Stilul unor converși se poate combina cu aproape orice din dulapul tău, fie că este vorba de ținute casual sau elegante.

Mai jos sunt modalități ușoare de a afla dacă converșii tăi sunt adevărați:

1. Verifică comerciantul cu amănuntul
Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să verifici magazinul de la care cumperi converși. Converse a adăugat un instrument de localizare a magazinelor pe site-ul său oficial pentru a permite clienților să găsească comercianții cu amănuntul Converse autorizați din apropiere.
Dacă preferi să faci cumpărături online, îți recomandăm să citești mai întâi feedback-ul și recenziile vânzătorului online. Cumpără de la comercianți cu amănuntul online de încredere.

2. Compară întotdeauna prețurile
Converșii originali Chuck Taylors sunt de obicei vânduți la prețul de circa 50 de dolari (200 lei) pentru cei joși și 55 de dolari (220 lei) pentru cei înalți. Orice altceva mai ieftin de atât ar trebui să îți pară suspicios, cu excepția cazului în care se menționează că desfășoară o promoție sau pantofii sunt reduși.

3. Verifică ambalajul
Toți pantofii Converse All Star noi și originali vin într-o cutie Converse etichetată corespunzător. Este o cutie neagră cu dungi maronii în partea de jos. Imprimările logo-ului companiei ar trebui să fie văzute în partea superioară, frontală și dreaptă a capacului.
Partea laterală a cutiei trebuie să afișeze informații despre pantofi, inclusiv dimensiunea, stilul, culoarea, precum și un cod de bare și un cod QR. De asemenea, ar trebui să existe o imprimare a tălpii All Star în partea de jos a cutiei.

4. Examinează patch-ul logo-ului
Converșii înalți au patch-ul cu logo rotund pe glezna interioară a pantofului. Acesta a fost așezat în interior, deoarece a fost inițial conceput pentru a proteja glezna sportivului.
Patch-ul logo-ului este un patch de cauciuc alb, rotund, serigrafiat, care are eticheta „CONVERSE ALL STAR” cu litere roșii cu majuscule și semnătura „Chuck Taylor” cu un script albastru maro, cu o stea cu cinci colțuri între ele.
Pe converși joși, patch-ul cu logo Converse All Star este plasat pe limbă. Este o țesătură subțire, dreptunghiulară, din pânză, care este bine cusută pe limbă, pe care scrie „CONVERSE” în ​​alb pe un fundal roșu și „ALL STAR” în albastru marin, cu sigla stea care separă cele două cuvinte. Această combinație specială de culori a patch-ului este utilizată numai pe converși de culoare albă și fildeș natural ale modelului low-top All Star.

5. Verifică călcâiul
Fiecare adidas Converse Chuck Taylor are un plasture de cauciuc pe călcâi. Acest patch dreptunghiular are aceeași logo ca și patch-ul cu logo din țesătură de pe All Stars.
Este etichetat cu „CONVERSE” în ​​partea de sus și „ALL STAR” în partea de jos, cu o steaua între „ALL” și „STAR”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii