Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa Mobila Simex Reduceri de 10% - 40% la colecţiile expuse în magazine! (galerie foto)

ro

30 Sep, 2014 14:36 19663 Marime text


Intenţionaţi să vă mobilaţi locuinţa şi vă doriţi un mobilier deosebit de elegant şi rafinat, dar totodată foarte rezistent în timp?

Vă recomandăm să alegeţi lemnul masiv, întrucât este foarte rezistent la uzură, iar durabilitatea în timp este impresionantă.
Casa Mobila Simex, cel mai mare producător şi distribuitor de mobilă românească din lemn masiv, vă invită să descoperiţi paleta bogată de colecţii de mobilă din lemn masiv de stejar, fag şi tei, cu furnire din rădăcini de nuc şi intarsii estetice extrem de elegante!



Casa Mobila Simex vă pune la dispoziţie o gamă diversificată de programe de mobilier pentru sufragerii, dormitoare, bucătării, birou, holuri, plasme tv, uşi de interior şi exterior etc.
Designerii Simex se deplasează la domiciliul clienţilor pentru măsurători şi schiţe, astfel că avem o rată foarte mare de acoperire a produselor la comandă.
De asemenea, asigurăm livrarea şi montajul gratuit în toată ţara, indiferent de valoarea comenzii.



Calitatea de excepţie a mobilierului, apreciată şi recomandată de clienţii noştri fideli, precum şi preţurile de producător ne-au propulsat în topul preferinţelor cumpărătorilor.
În această perioadă, în limita stocului disponibil, avem reduceri cuprinse între 10% şi 40% la mai multe colecţii expuse în showroom-urile noastre - sufragerii, dormitoare, holuri etc. Pentru mai multe informaţii, vă invităm să consultaţi site-ul www.mobilasimex.ro!

Vă aşteptăm în magazinele Simex din Bucuresti, Sibiu, Galaţi, Constanţa, Oradea şi Arad pentru a beneficia de o ofertă de preţ personalizată!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii