Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Maritimă din Constanţa organizează concurs de angajare

ro

04 Jul, 2017 18:15 3022 Marime text
Universitatea Maritimă din Constanţa (UMC) organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de director de Resurse umane, în cadrul Direcţiei Generale Administrative, pe o perioadă nedeterminată.

Candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii aprofundate/master în domeniul managementului resurselor umane, să deţină dovada finalizării studiilor superioare economice de lungă durată (economist), reprezentată prin diplomă de licenţă, şi, totodată, trebuie să includă într-un dosar următoarele documente: certificatele de absolvire a cursurilor „Manager Resurse umane“, respectiv „Inspector Resurse umane“.
 
Condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească fac referire şi la vechimea şi experienţa în domeniu, după cum urmează: minimum nouă ani şi şase luni vechime în domeniul resurselor umane, pe un post de studii superioare, minimum cinci ani vechime pe o funcţie de conducere în sectorul de activitate amintit, experienţă în domeniul salarizării, inclusiv întocmirea declaraţiilor lunare „D100“/„D112“ şi transmiterea acestora cu semnătură electronică. Se solicită, de asemenea, experienţă în completarea şi transmiterea „Revisal“ şi a formularului „M500“ („Revisal Instituţii Publice“).
 
Candidaţii care îndeplinesc aceste condiţii îşi pot depune dosarele de înscriere la concurs până la data de 12 iulie, ora 14.00, la sediul central al UMC, situat pe strada Mircea cel Bătrân nr. 104, Constanţa.
 
Proba scrisă a concursului este programată pentru 20 iulie, la ora 10.00, iar interviul este fixat pe 25 iulie, la aceeaşi oră, în cadrul universităţii. Informaţii detaliate privitoare la concurs pot fi obţinute la numărul de contact oferit de Serviciul Resurse umane - 0241/664.740, interior 125. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii