Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:39 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sute de posturi vacante la Damen Shipyards Mangalia! Ești interesat?

ro

28 Jun, 2023 09:53 1923 Marime text
Damen Shipyards Mangalia, cel mai mare șantier maritim din sud-estul Europei, anunță lansarea unei ample campanii de recrutare a forței de muncă, pentru a completa echipa cu 227 de noi membri.
 
Această campanie face parte din procesul nostru continuu de adaptare a organizației la cerințele pieței.

Planul nostru de eficientizare a proceselor de construcție, montaj și finalizare a navelor într-un mod cât mai flexibil, include o reorganizare pentru proiectele de nave.
 

“Am decis să extindem și să dezvoltăm echipele, în mod special cele direct productive, care aduc plus valoare în șantier, să îmbunătățim procesele în corelație cu cerințele pieței de profil, să eficientizăm comunicarea și să accelerăm  programele de creștere a eficienței și productivității în șantier.

Actualul plan de producție cere o suplimentare a angajaților calificați și necalificați, cu posibilitatea calificării la locul de muncă. Ne dorim să ne creștem echipa, dar mai mult decât atât, ne dorim să creștem activitatea la Șantierul Damen Mangalia, pentru ca, în final, să ajungem la o dezvoltare considerabilă a economiei regionale și să fim un jucător relevant în industria de profil pe termen mediu și lung“, declară Liana Constantin, Corporate Affairs Director al Damen Shipyards Mangalia.


DAMEN Shipyards Mangalia caută forță de muncă pentru următoarele meserii specifice domeniului naval: lăcătuși,  sudori, tubulatori, mecanici, maiștri producție și alți specialiști în domeniu.
 
Compania caută noi colegi, dornici să se dezvolte profesional și care vor să lucreze într-un loc sigur și cu o viziune de dezvoltare concentrată pe viitor. Pentru a sprijini noua generație de constructori de nave, Șantierul DAMEN Shipyards Mangalia pune la dispoziție cursuri de formare și cazare, oferind oportunități de carieră pe termen lung, într-un mediu stabil, competitiv, multicultural și de ce nu, temporar internațional, promovând inițiativa și munca în echipă.
 
DAMEN Shipyards Mangalia reprezintă o oportunitate importantă pentru orice carieră. Persoanele care doresc să aplice pentru unul dintre posturile disponibile pot trimite CV-ul la adresa de e-mail dsma@damen.com sau direct la sediul DAMEN Shipyards Mangalia, Strada Portului, Nr.1, Mangalia, județul Constanța.
 


Despre DAMEN Shipyards Mangalia
 
Şantierul Naval DAMEN Mangalia este situat pe coasta Mării Negre și funcţionează ca un joint venture între Ministerul Economiei, reprezentat prin Șantierul Naval 2 Mai S.A. Mangalia și DAMEN Holding B.V. Acesta din urmă a preluat și deţine managementul operaţional al șantierului, începând cu data de 20 iulie 2018.
 
Şantierul Naval DAMEN Mangalia dispune de trei docuri, având o lungime totală de 982 de metri și un spaţiu de andocare ce se întinde pe 1.6 kilometri și poate asigura o capacitate totală de debitare a tablei de 15.000 tone/lună. Docurile, cu o lăţime de 48 și 60 de metri, permit abordarea construcţiei și conversiei de nave și structuri maritime de mari dimensiuni, precum nave și structuri offshore.
 
Suprafaţa totală a șantierului de aproximativ 1 milion m2 face din acesta cel mai mare șantier din România, unul dintre cele mai mari din Europa și cel mai mare din cadrul Grupului DAMEN.
 
Pe lângă construcţia de nave noi, DAMEN Mangalia are o solidă expertiză în reparaţii și conversii navale și o divizie specială dedicată acestor activităţi, amplasarea strategică a șantierului la Marea Neagră constituindu-se într-un factor cu potenţial ridicat în acest sector al industriei navale.
 
DAMEN Shipyards Mangalia S.A. doreşte să devină un lider global de piaţă la nivelul nişelor construcţiei, reparaţiilor şi conversiei de nave, livrării componentelor şi serviciilor conexe și să depăşească aşteptările clienţilor săi în ceea ce priveşte calitatea, inovarea şi fiabilitatea, atragând angajaţi, furnizori şi alţi parteneri de afaceri de primă clasă.
 
În acest scop, societatea a implementat, menține și îmbunătățește continuu un Sistem de Management Integrat: calitate, mediu, sănătate și securitate în muncă, proiectat și documentat în conformitate cu cerințele standardelor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 și Certificatul AQAP 2110 (Allied Quality Assurance / Standardizare NATO).
 
România se remarcă ca un cluster puternic și divers de construcții navale, cu implicarea deosebită a companiei DAMEN în România. DAMEN este cea mai importantă companie de construcții și proiectări navale civile și militare din regiunea Mării Negre.
 
România găzduiește două șantiere navale mari și complet echipate, care sunt Șantierul DAMEN Shipyards Galați și Șantierul DAMEN Shipyards Mangalia.
 
Cu peste 3.300 de angajați și peste 1.000 de angajați în cadrul subcontractorilor, aceste șantiere navale au o experiență vastă în construcția și proiectarea de nave. În fapt, DAMEN a produs peste 400 de nave pentru piața externă, inclusiv peste 30 de nave militare pentru 13 state, printre care se numără membri NATO și UE.


Citește și: Consiliul de Supraveghere al Damen Shipyards Mangalia a decis înființarea unor noi societăți în activitatea companiei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii