Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic CF Constanța angajează medic specialist (DOCUMENT)

ro

25 Sep, 2023 13:18 882 Marime text
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul oficial al concursului, care cuprinde condițiile de participare, documentele necesare în vederea înscrierii la concurs, dar și calendarul de examinare.
Spitalul Clinic CF Constanța organizează concurs pentru angajarea unui medic specialist Chirurgie plastică și reparatorie în cadrul Ambulatoriului integrat.
 
Postul scos la concurs este pe o perioadă nedeterminată, șapte ore pe zi, 35 de ore pe săptămână.
 
Dosarul de concurs trebuie depus până la data de 4 octombrie 2023, ora 14.00.
 
Informații suplimentare despre concurs se pot obține de pe site-ul Spitalului Clinic CF Constanța, dar și la sediul instituției, din bulevardul IC Brătianu, nr. 35-37.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul oficial al concursului, care cuprinde condițiile de participare, documentele necesare în vederea înscrierii la concurs, dar și calendarul de examinare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
În atenția medicilor!
Spitalul Orășenesc Hârșova angajează medici specialiști! Toate posturile sunt cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii