Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În atenția medicilor! Spitalul Orășenesc Hârșova angajează medici specialiști! Toate posturile sunt cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată (DOCUMENT)

ro

25 Sep, 2023 10:36 1182 Marime text
  • În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul complet al Spitalului Orășenesc Hârșova, ce conține condițiile de participare, documentele solicitate pentru dosarul de înscriere și modalitatea de desfășurare a concursului.
Spitalul Orășenesc Hârșova organizează concurs pentru angajarea a patru medici specialiști, urmând ca posturile să fie ocupate astfel pe o perioadă nedeterminată, toate posturile fiind cu normă întreagă.
 
Potrivit datelor oficiale, sunt disponibile un post de medic specialist ATI, (compartiment ATI), un post de medic specialist Neorologie (Cabinet Neurologie / Ambulatoriu), un post de medic specialist Cardiologie (Cabinet Cardiologie / Ambulatoriu) și un post de medic specialist ORL (Cabinet ORL / Ambulatoriu).
 
Pentru a participa la concurs, candidații trebuie să achite o taxă de 150 de lei.
 
Dosarul de concurs trebuie să fie depus până la data de 4 octombrie 2023, ora 16.00, la sediul Spitalului Orășenesc Hârșova, din Hârșova, strada Vadului, nr. 76.
 
Relații suplimentare se pot obține inclusiv la numărul de telefon 0747648351.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul complet al Spitalului Orășenesc Hârșova, ce conține condițiile de participare, documentele solicitate pentru dosarul de înscriere și modalitatea de desfășurare a concursului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Angajări Constanța
Direcția Generală de Asistență Socială Constanța angajează infirmieră. Ești interesată?


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii