Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:26 17 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută administrator la Direcţia Asistenţă Persoane Vârstnice şi Nevoiaşe din cadrul Primăriei Constanța

ro

25 Apr, 2015 21:07 1574 Marime text
Primăria Municipiului Constanța organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, de administrator I la Direcţia Asistenţă Persoane Vârstnice şi Nevoiaşe.


Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare: are cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România; cunoaște limba română, scris și vorbit; are vârsta minimă reglementată de prevederile legale; are capacitate deplină de exercițiu; are o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează, atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate; îndeplinește condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs; nu a fost condamnată definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.

Candidații trebuie să aibă studii medii cu diplomă de bacalaureat și minimum 4 ani vechime în specialitatea studiilor.
Dosarele pot fi depuse până la data de 13 mai. Proba scrisă va avea loc pe data de 18 mai, ora 10.00, iar intreviul pe data de  20 mai 2015, ora 14.00.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Constanța, din bd. Tomis, nr.51, telefon: 0241/488.137.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii