Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spațiu de alăptare și menținere a igienei micuțului în spații publice

ro

20 Jun, 2012 19:06 3046 Marime text

isis_649.jpg- un proiect inovator iniţiat de Asociaţia Clubul Isis şi susținut de Spitalul Privat Isis, desemnat de Unicef "Spital Prieten al Copilului" -

Motto: Pentru ca fiecare plimbare să fie relaxantă și toată familia să simtă acest lucru

Alăptarea este una dintre cele mai frumoase și mai naturale experiențe pe care o mămică o poate împărtăși cu bebelușul său. Atunci când nu îi poate asigura micuțului un confort necesar, mămica este tentată să întrerupă temporar procesul de hrănire naturală.

isis_657.jpgSpitalul Privat Isis încurajează alăptarea, le susține și le sprijină pe tinerele mămici, venind în întâmpinarea acestora cu un proiect inovator. Începând cu prima zi a lunii iunie, Clubul Isis şi Spitalul Privat Isis au amenajat în parcul Țara Piticilor din parcul Tăbăcăriei Constanța un spațiu special pentru alăptare și menținere a igienei micuțului.

Mămicii îi este asigurat confortul de care are nevoie pentru a-și alăpta bebeluşul, iar atmosfera caldă îi va oferi celui mic liniștea de care are nevoie în acele momente.

isis_660.jpgTotodată, Asociaţia Clubul Isis pune la dispoziția părinților responsabili posibilitatea de a menține igiena personală a copiilor, amenajând în

spațiul de alăptare un loc pentru schimbarea scutecelor de unică folosință, alături de o sursă de apă.

Programul de funcționare al spațiului de alăptare corespunde cu orarul parcului Țara Piticilor. Spațiul este monitorizat de o firmă de pază iar accesul se face gratuit.

Echipa Isis promovează alăptarea și se bucură că a putut oferi micuților prilejul de a fi hrăniți natural.

Spațiul de alăptare și menținere a igienei micuțului este un proiect marca Asociaţia Clubul Isis și beneficiază de sprijinul Spitalului Privat Isis şi al Primăriei Municipiului Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii