Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este momentul sa te implici din nou in procesul de desemnare a Oamenilor de Valoare ai orasului tau!

ro

12 Sep, 2012 00:26 2169 Marime text
In perioada 1 septembrie - 30 decembrie intra pe www.oamenidevaloare.ro si propune personalitatile care au contribuit la dezvoltarea orasului Constanta.

Copiii noştri trebuie să ştie că printre noi există oameni merituoşi şi că datorită lor există speranţa unei vieţi mai bune. Este un pas mic către viitorul nostru dar foarte important. Să începem prin a învăţa să ne implicăm fiindcă realizând acest lucru pentru cei din jur, de fapt îl facem pentru noi şi pentru urmaşii noştrii.

In semn de apreciere pentru interesul acordat dezvoltarii orasului, Asociatia Clubul Isis dedica oamenilor de valoare ai Constantei un eveniment special planuit sa aiba loc an de an in luna martie. In 2012 au fost oferite trofee de excelenta personalitatilor care au realizat lucruri remarcabile, care au reprezentat cu succes spiritul constantean si au luptat pentru un loc fruntas, in orice domeniu au activat.

"10 Oameni de Valoare pentru Constanta" reprezinta o recunoastere publica a reusitelor unora dintre cei mai valorosi oameni ai tarii, care au contribuit la dezvoltarea orasului-port Constanta. In cadrul galei sunt recunoscute personalitati care, dand dovada de profesionalism in activitatea pe care o desfasoara, se constituie in modele pentru societatea romaneasca.

Iti multumim!

Sorina Voicu

Assistant Manager

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii