Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociatia Clubul Isis - Ziua Mondiala a Copilului

ro

10 May, 2012 18:10 2895 Marime text

Pentru Isis, iunie inseamna bucurie, Ziua Mondiala a Copilului, voci cristaline si rasete prelungite. In primele 3 zile ale lunii, Asociatia Clubul Isis va invita sa participati la o serie de evenimente dedicate copilului:

Oraselul Isis in parcul Tabacariei - Jocurile veseliei de ziua copilariei

bannerweb_iuniecubucurie_300x250-01.jpgÎn perioada 1-3 iunie parcul Tăbăcăriei se transformă în Orăşelul Isis.

Te aşteptăm să te distrezi şi să îţi oferim diploma de cetăţean de onoare.

Jocuri clasificate pe grupe de vârstă, saltele gonflabile, un labirint cu o destinaţie moale. Sunt doar câteva dintre spaţiile de agrement pe care le punem la dispoziţia tuturor copiilor, de ziua lor.

Toţi copiii vor participa la o tombolă cu premii care să le amintească de vizită în Orăşelul Isis (diplome de participare, dulciuri, jucării, bilete la Teatrul de păpuşi, acvariu şi multe alte surprize).

Conferinta "O nastere prietenoasa" - editia a treia

bannerweb_nastereprietenoasa_300x250-01.jpgDin dorinţa de a seta noi standarde calitative în implementarea actului medical în România, Asociația Clubul Isis te invită pe data de 3 iunie la a treia ediţie a evenimentului „Isis, o naştere prietenoasă". Vei putea afla care sunt ultimele noutăţi în ceea ce priveşte planningul familial, alimentaţia gravidei şi a mamei care alăptează, importanţa educaţiei prenatale, naşterea naturală si naşterea prin operaţie cezariană, importanţa iniţierii precoce a alăptării şi a contactului piele pe piele cu bebeluşul, lăuzia şi refacerea mamei după naştere, ingrijirea bebeluşului şi multe altele. Şi de data aceasta, evenimentul se va bucura de prezenţa unor invitaţi de renume din lumea medicală şi te va încânta cu surprize.

Regata „Cupa Copilului" - Lacul Techirghiol (Băile Reci)

Regata Cupa Copilului.jpgA treia ediție a Regatei "Cupa Copilului" este programată în perioada 2-3 iunie, pe esplanada Lacului Techirghiol. Festivitatea de deschidere va avea loc pe data de 2 iunie pe cheul din zona Băile Reci, incepand cu ora 9:00.

Primele 4 curse sunt programate pe data de 2 iunie incepand cu ora 11, iar urmatoarele 2 curse se vor desfasura pe data de 3 iunie de la ora 10.

Un eveniment organizat de Clubul Nautic Roman si Star Yacht Club Bucuresti cu sprijinul Asociatiei Clubul Isis si al Spitalului Privat Isis.

Campania de ecologizare a parcului Tabacariei

bannerweb_protejeazanatura_300x250-01.jpg

Clubul Isis si Spitalul Privat Isis împreună cu Primăria Constanţa şi Asociaţia United Hands Romania organizează pe data de 3 iunie 2012, "Campania de ecologizare a parcului Tăbăcăriei" din Constanţa. Campania se va desfăşura pe mai multe zone din parc. Pentru fiecare se vor distribui echipe formate din participanţi din cadrul proiectului, echipa Isis, membrii ai asociaţiilor partenere, precum şi toţi cetăţenii municipiului Constanţa cu spirit civic dornici să ia parte la proiect. Scopul evenimentului este unul educativ şi urmăreşte să atragă atenţia asupra necesităţii implicării oricărui cetăţean în păstrarea curăţeniei mediului înconjurător.

Te asteptam cu drag!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii