Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operatii gratuite la Isis - peste 100 intr-o luna

ro

24 Mar, 2011 17:38 2088 Marime text

Campania "Operatii ginecologice gratuite la Isis" a inregistrat, in prima luna de cand a fost demarat proiectul, peste 100 de interventii chirurgicale. Cele mai frecvente patologii cu care pacientele s-au prezentat au fost chisturi ovariene, fibroame uterine, incontinenta urinara, dar si diverse afectiuni ale colului uterin. Medicii maternitatii Isis spun ca printre cele mai dificile cazuri pe care le-au tratat chirurgical s-a numarat o tanara de 17 ani care avea un chist ovarian de mari dimensiuni. Recuperarea tuturor pacientelor a fost de scurta durata, in cazul lor fiind necesare cel mult 2 zile de internare.

Campania continua pe tot parcursul lunii martie, femeile care au probleme de sanatate, necesitand o interventie chirurgicala, trebuie sa se programeze telefonic pentru un consult de specialitate. Daca exista indicatia de operatie, medicii ginecologi vor recomandainvestigatii premergatoare interventiei cirurgicale, costurile acestora fiind suportate integral de clinica.

In mod obisnuit, costul unei interventii chirurgicale in spitalul Isis este de aproximativ 1000 de euro dar pacientele vor plati doar conditiile hoteliere.

Costul unei zile de internare este de 300 lei. Pacientele vor fi supravegheate permanent de un cadru medical si vor primi o alimentatie personalizata, stabilita de un medic nutritionist. Costul include si medicatia pe intreaga durata de spitalizare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii