Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferinta de presa - Isis 1 iunie 2011, ora 11, Parcul Tara Piticilor

ro

04 Jun, 2011 22:38 2380 Marime text
Stimati angajati si colaboratori,

Fiecare eveniment Isis este un motiv de bucurie. Pentru toţi cei care ne onorează cu prezenţa la manifestările pe care le organizăm cu emoţie şi dăruire, pentru noi când vedem zâmbete de pe chipurile celor care se alătură proiectelor noastre. Vă mulţumim că în cei doi ani de activitate ai maternităţii ISIS aţi devenit partenerii noştri fideli, ne susţineţi şi credeţi în ceea ce facem!

Din punct de vedere calendaristic, luna iunie marchează începutul verii. Pentru Isis, iunie înseamnă bucurie, înseamnă Ziua Copilului, înseamnă voci cristaline şi râsete prelungite. De aceea, în primele 5 zile ale lunii, Isis Medical Center organizează o serie de evenimente dedicate copilului.

Programul Isis în perioada 1-5 iunie 2011 este următorul:

 1 - 5 iunie - Orăşelul ISIS - Jocurile veseliei de ziua copilăriei

 1 - 5 iunie - Prima vizita - Zilele portilor deschise la Maternitatea Isis

 4 iunie - O naştere prietenoasă - Editia a doua, Hotel Iaki Mamaia

 5 iunie - Protejeaza natura, protejeaza familia - Campania de ecologizare a Parcului Tabacariei din oraşul Constanţa

1 - 5 IUNIE 2011 - ORĂŞELUL ISIS

Jocurile veseliei de ziua copilăriei

În perioada 1-5 iunie parcul Tăbăcăriei se transformă în Orăşelul Isis. Te aşteptăm să te distrezi şi să îţi oferim diploma de cetăţean de onoare.

Gravidă, mămică sau bunică, veniţi cu cei mici să vă bucuraţi împreună de surprizele pe care vi le-am pregătit!

Nu există limită de vârsăa, iar prezenţa soţilor, taţilor sau a bunicilor este necesară pentru a completa poza de familie pe care o poţi personaliza doar în aceste zile speciale.

Fii locuitorul unui oraş în care copilul tău este cetăţean de onoare; un oraş în care nu se percep taxe, în care nu există datorii şi nici amenzi, dar care funcţioneaza după o singură regulă: distracţie.

Timp de 5 zile trebuie să te asiguri ca micuţului tău nu îi lipseşte nimic, că nu ajunge mai devreme acasă, că mănâncă sănătos conform meniului stabilit de medic, că nu îşi contramandează întâlnirile cu prietenii din gaşca lui, şi, nu în ultimul rând, că are schimburi suficiente pentru toate locaţiile în care va trebui să semneze condică.

Jocuri clasificate pe grupe de vârstă, saltele gonflabile, un labirint cu o destinaţie moale. Sunt doar câteva dintre spaţiile de agrement pe care le punem la dispoziţia tuturor copiilor, de ziua lor.

Jocuri pe categorii de vârstă:

6-12 luni - întrecere pe covor moale, culoar delimitat

Regulament - Un părinte va sta în partea stângă/ dreaptă a copilului, la marginea covorului şi îl va încuraja pe micuţ să înainteze. Cel de-al doilea părinte va sta la finish pentru a-i indica până unde trebuie să ajungă

12 - 18 luni - jucării aruncate cât mai departe

Regulament - Micuţii vor sta în cărucioare şi au la dispoziţie 3 jucării personale pe care trebuie să le arunce cât mai departe.

18 - 24 luni - amprenta în 3 culori

Regulament - Fiecare concurent va primi o coală A3 şi 3 culori în care trebuie să îşi introducă mânuţele; au la dispoziţie două minute pentru a colora pagina fără a lăsa multe locuri goale.

De la 24 luni - baloane ascunse în coşuri

Regulament - Mama îi dă copilului un balon pe care acesta trebuie să îl ducă tatălui. Ajuns la el, fiecare balon va fi legat cu o sfoară lungă şi introdus în coş. În 3 minute trebuie legate cât mai multe baloane.

Orăşelul ISIS îi aşteaptă pe toţi să se distreze şi să realizeze desene cu cretă pe asfalt 5 zile, din 1 până pe 5 iunie, în parcul Tăbăcăriei din Constanţa. Nu numai spiriduşii au parte de surprize, ci şi părinţii.

Şedintele de consiliere în alăptare, întâlnirile cu specialiştii pediatrii şi nutriţionişti au fost special concepute pentru această manifestare. Participanţii la activităţi vor primi materiale informative şi promotionale. De asemenea, organizatorii au pregătit un spaţiu special în care copii pot servi din produsele Nestle.

Proiectul iniţiat cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului este organizat de Isis Medical Center, Primăria Constanţa, si beneficiază de susţinerea companiei Nestle România.

Toţi copiii vor participa la o tombolă cu premii care să le amintească de vizită în Orăşelul Isis (diplome de participare, dulciuri, jucării, bilete la Teatrul de păpuşi, acvariu, şi multe, multe ale surprize).

PRIMA VIZITA

Zilele porţilor deschise la Isis Medical Center

1 - 5 IUNIE 2011

În perioada 1 - 5 iunie 2011 primul spital privat din Constanţa organizează evenimentul „Prima vizită". Sunt invitate toate mămicile şi burticile care doresc să vadă cum decurge activitatea într-o unitate medicală şi care sunt dotările de ultimă generaţie din medicina modernă.

Vizitatorii vor urma traseul viitoarei mame în maternitate, vor afla care este procedura de internare pornind de la recepţie, apoi pot intra în cabinetul de consultaţii, precum şi în rezerva în care sunt cazate pacientele. Sălile de naştere şi blocul operator sunt cele mai spectaculoase spaţii ale maternităţii, intrând veţi înţelege de ce. Însa acestea împreună cu salonul de neonatologie pot fi vizitate în funcţie de programul operator. Ghidul în unitatea medicală va fi echipa Isis, iar în recepţie vor rula prezentări video cu sfaturi pentru alăptare şi îngrijirea nou-născutului, intervenţii din Isis, bebeluşii Isis.

Sub genericul „În Continuare Împreună" vor fi prezentate activităţile şi campaniile pe care le desfăşoară lunar echipa Isis. De asemenea, se pot face înscrieri la cursul „Şcoala gravidei". Cei interesaţi vor putea obţine informaţii despre pachetele de naştere şi vor face cunoştinţă cu echipa medicală Isis.

O NAŞTERE PRIETENOASĂ

Ediţia a II- a, 4 IUNIE 2011

Hotel Iaki Mamaia, ora 10.30

Din dorinta de a seta noi standarde calitative in implementarea actului medical in Romania, Clubul Isis impreuna cu Isis Medical Center te invita la a doua editie a evenimentului „Isis, o nastere prietenoasa".

28 noiembrie 2010 - „Isis, o nastere prietenoasa" a fost o intalnire plina de surprize, la care ai participat, iar pentru noi acest lucru inseamna ca respecti principiile vietii sanatoase. Acum, in 2011, ne bucuram sa organizam cea de-a doua editie si ne dorim sa te numeri si anul acesta printre invitatii nostrii. Vei afla informatii utile pentru tine si bebelusul tau, avand oportunitatea de a discuta si de a adresa intrebari specialistilor si profesionistilor din domeniu, toate acestea desfasurandu-se intr-un cadru interactiv si prietenos.

Vei putea afla care sunt principiile nasterii prietenoase şi despre importanţa îngrijirilor prietene ale mamei şi ale copilului în maternitate.

Printre principalele teme dezbatute se numara:

- importanţa participării însoțitorului la naștere şi a sprijinului oferit în travaliu

- importanţa cunoaşterii de către viitoarea mamică a practicilor de îngrijire la naștere

- importanţa planului de naştere ca instrument de comunicare între gravida şi personalul medical

- avantajele travaliului activ

- importanţa grupurilor de suport pentru femeia gravidă şi pentru proaspăta mamică

- mituri şi adevăruri în ceea ce priveşte intervenţiile din timpul naşterii

- metode nonmedicamentoase de reducere a durerii

- importanţa atingerii, a contactului piele pe piele şi alăptării bebeluşului în primele momente după naştere

- importanţa îngrijirilor neonatale prietene ale copilului.

Evenimentul se va bucura de prezenta unor invitati de renume in lumea medicala. În plus, Isis Medical Center a pregătit câteva surprize, printre care lansarea celui de-al doilea număr al revistei „Ghid de Sănătate" - revistă editată de către unii dintre cei mai renumiţi medici ai Constanţei.

Te asteptam cu drag alaturi de noi in data de 4 iunie pentru a afla informatii utile pentru tine si pentru bebelusul tau, si pentru a adresa intrebari specialistilor din domeniu, intr-o atmosfera destinsa si prietenoasa, specifica familiei Isis.

Parteneri principali: Nestle, Biogenis.

Parteneri media: Neptun TV, Telegraf, Agerpres.

CAMPANIA DE ECOLOGIZARE A PARCULUI TĂBĂCĂRIEI

5 iunie 2011

Isis Medical Center împreună cu Primăria Constanţa, Clubul Isis şi Asociaţia United Hands Romania organizează pe data de 5 iunie 2010, campania de ecologizare a parcului Tăbăcăriei din Constanţa, "Protejeaza natura, protejeaza familia".

Campania se va desfăşura pe mai multe zone din parc. Pentru fiecare se vor distribui echipe formate din participanţi din cadrul proiectului, echipa Isis, membrii ai asociaţiilor partenere, precum şi toţi cetăţenii municipiului Constanţa cu spirit civic dornici să ia parte la proiect.

Scopul evenimentului este unul educativ şi urmăreşte să atragă atenţia asupra necesităţii implicării oricărui cetăţean în păstrarea curăţeniei mediului înconjurător.

Va asteptam cu drag,

Manager General Isis Medical Center

Dr. Mohamed Zaher

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii