Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania „Donator de zambete” pregateste o noua actiune de donatii si consultatii medicale gratuite

ro

16 Jun, 2010 16:06 1942 Marime text

Va multumim pentru implicarea dumneavoastra in actiunile trecute ale campaniei „Donator de zambete". Impreuna, am reusit in acest an sa aducem zambete pe chipurile a peste peste 250 de copii din comunele Istria si Pestera. Acestia au primit hainute, carti, jucarii, alimente si dulciuri, au beneficiat de controale pediatrice gratuite si peste 50 de mamici si gravide au beneficiat de consultatii medicale gratuite de obstetrica si ginecologie, teste Papanicolau, ecografii si tratamente, precum si de consiliere psihologica gratuita. Puteti descarca cateva dintre pozele facute in comuna Pestera aici: http://dl.transfer.ro/Donator_de_zambete-transfer_RO-16jun-d34482.zip

Este acum timpul sa ajutam si copiii si familiile nevoiase din comuna Nazarcea. Campania „Donator de zambete" pregateste o noua actiune pe data de 19 iunie 2010, incepand cu orele 10:00. Isis Medical Center in colaborare cu Asociatia United Hands Romania si cu ceilalti parteneri ai sai vor imparti si de data aceasta peste 150 de pachete cu haine, carti, jucarii, dulciuri si mezeluri Campofrio micutilor si familiilor lor.

In plus, acestia impreuna cu mamicile lor, vor beneficia de asistenta medicala, stomatologica si psihologica gratuita. In cadrul acestei actiuni, peste 50 de mamici si gravide vor beneficia si de teste Papanicolau gratuite.

Importanta acestei actiuni desfasurate in cadrul campaniei „Donator de zambete" este cu atat mai mare cu cat majoritatea localnicilor din aceste comunitati nu isi pot permite un nivel de trai decent si cu atat mai mult sa plateasca consultatiile medicale si medicamentele necesare.

Campania „Donator de zambete" se va derula pe tot parcursul anului 2010. Pe durata acestui an, intentionam sa desfasuram si alte actiuni de donatii si consultatii medicale gratuite in orase si sate cu populatie defavorizata din judetul Constanta, cum ar fi Castelul, Ovidiu, Lumina, Oituz, Sibioara, Poiana, Potarnichea, Agigea, etc.

Campania „Donator de zambete" este o campanie initiata de catre Isis Medical Center, Eyedeal Media si Asociatia United Hands Romania si este sustinuta de catre partenerii sponsori: Clubul Isis, Nestle Romania, Prosana Medical Center, Biogenis, Metro Constanta, Selgros Constanta, Farmacia Flora Farm, AJA Ship Design, Metropolitan, Timona Transport, Sara, A.S.E. Trade, AB Crewing.

Parteneri media: TV Neptun, CTV, Ziua de Constanta, Telegraf, Constanta Medical Magazine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii