Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectului National ECOWATCH SCHOOL GUARD

ro

14 Apr, 2010 13:56 1479 Marime text

Scoala cu cls.I-VIII " Dan Barbilian" Constanta, reprezentata prin Director Astalus Monica, este initiatoarea si coordonatoarea Proiectului National ECOWATCH SCHOOL GUARD aprobat de MECI in 2010 .
Coordonator de proiect este d-na bibliotecar Crina Mares . Proiectul are ca scop dezvoltarea spiritului de voluntariat si implicarea directa in rezolvarea unor probleme sesizate de elevi in comunitate. In judetul Constanta, elevii si studentii se vor implica in Saptamana 19-25 aprilie intr-o serie de actiuni menite sa indeplineasca obiectivul propus.Astfel, pe 22 si 23 aprilie tinerii vor ecologiza malul de pamant si plaja din golful 3 Papuci, vor planta arbusti si arbori meniti sa intareasca malul si sa schimbe imaginea dezolanta a acestui loc frecventat in special de tineri.Vor participa peste 150 de elevi si studenti din scolile, liceele si universitatile noastre. Sambata 24 aprilie intre orele 10-13 ,la Colegiul Economic Comercial Carol I , in aula, va avea loc un Simpozion National cu tema Noua ne pasa, voua nu? La ora 16 se va amplasa pe plaja curata un panou care desemneaza PLAJA TINERETULUI . Tinerii vor participa la un Piknic pe plaja, pentru a demonstra ca pot pastra curatenia chiar dupa ce dau o petrecere cu gratare si sucuri .
Actiunea de ecologizare si plantare este sustinuta de ONG ECOWATCH, PRIMARIA CONSTANTA, D.A.D.L, A.P.M., G.N.M., Firme private, Universitatea Ovidius, Universitatea Dimitrie Cantemir, CENTRAS Constanta, I.S.J. Constanta, s.a.
Prin aceasta actiune tinerii serbeaza atat Saptamana Nationala a Voluntariatului cat si Ziua Pamantului .

Director,
Monica Astalus

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii