Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Liga Studenţilor Universitatea Maritimă din Constanţa

ro

22 Mar, 2013 19:03 1182 Marime text
Noi, Liga Studentţilor Universitatea Maritimă din Constanţa, vă aducem la cunostinţă faptul că în ziua de 25 martie 2013 vom organiza un marş de susţinere pentru eleva Sabina Elena, elevă a liceului ”Korosi Csoma Şandor” din Covasna. Acest demers este demarat în urma presiunilor exercitate asupra acestei eleve de către Consiliul Profesoral, Inspectoratul şcolar judeţean Covasna, precum şi a ameninţărilor cu moartea venite din partea d-lui Zsolt Lendvay-Simon.
Dorim ca prin acest marş de susţinere să ne aliem celorlalte organizaţii studenţeşti si organizaţii non-guvernamentale din ţară.
Organizatorul acestui marş de susţinere este Liga Studenţilor Universitate a Maritimă din Constanţa prin reprezentantul legal al acesteia, Preşedinte Retevoi Theodor.
Traseul pe care se va desfăşura marşil este următorul: sediul Universităţii Maritime Constanţa din strada Mircea cel Bătrân nr.104 ca punct de plecare,urmând traseul străzii până la intersecţia cu B-dul Ferdinand; B-dul Ferdinand până la intersecţia cu B-dul Tomis până la sediul Prefecturii Constanţa unde îi vom înmâna d-lui Prefect Eugen Bola o scrisoare deschisă de susţinere a elevei Sabina Elena.
Intervalul orar de desfăşurare al marşului este 14.00 – 16.00, iar punctul terminus va fi in faţa sediului Prefecturii Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii