Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A treia sesiune de training "Introducere in economie si management"

ro

04 Oct, 2010 20:19 952 Marime text

Centrul pentru Analiza si Dezvoltare Institutională - Eleutheria (CADI), implementeaza incepand cu noiembrie 2008, proiectul ANTREPRENORI EUROPENI, in parteneriat cu Scoala Natională de Studii Politice si Administrative (SNSPA), Asociatia Natională a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) si European School of Management (ESCP-EAP) Londra. Proiectul este finantat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007 - 2013, Axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor", Domeniul major de interventie 3.1 „Promovarea
culturii antreprenoriale".

In perioada 20-22 octombrie 2010 se va desfasura, la Arad, cel de-al treilea curs de „Introducere in economie si management", pentru un numar de 45 de participanti. Participarea este gratuita si include cheltuieli cu taxa participare, transport, masa si cazare pe toata durata desfasurarii cursului, asigurate prin proiectul Antreprenori Europeni.

Cursurile se adreseaza antreprenorilor si angajatilor din IMM-uri, care nu au o specializare prealabila in administrarea afacerilor si reprezinta o introducere accesibila in subiecte precum:

i. Logistica/managementul operatiunilor;
ii. Managementul calitatii;
iii. Luarea deciziilor si rezolvarea problemelor;
iv. Managementul financiar si finantarea IMM-urilor;
v. Marketing;
vi. Managementul resurselor umane.

Persoanele interesate, se pot inscrie pe site-ul www.antreprenorieuropeni.ro , atat la cursul de „Introducere in economie si management", cat si la celelalte programe oferite de proiect.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati echipa de proiect, la coordonatele de mai jos si urmariti site-ul proiectului www.antreprenorieuropeni.ro 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii