Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A inceput scoala! Ora pentru parinti." - Carturesti Constanta, sambata, 2 octombrie 2010, ora 12 00

ro

28 Sep, 2010 17:53 1031 Marime text

Sambata, 2 octombrie 2010, incepand cu ora 12:00, Libraria Carturesti si Active Training te invita sa participi la workshop-ul "A inceput scoala! Ora pentru parinti"

Clopotelul a inceput sa sune din nou de recreatie si de incepere a orei de matematica, romana, engleza etc. Elevii intra iar (unii pentru prima data) intr-o lume a cunoasterii, a profesorilor, a colegilor si chiar a tentatiilor. Dinamica acestei lumi poate avea diverse efecte asupra copiilor si chiar asupra familiei lor dat fiind faptul ca apar noi asteptari, curiozitati, preocupari si modele de urmat, toate acestea influentand sistemele de valori si principii ale copilului.

Avand ca aliat metoda ESPERE, intemeiata de psihosociologul Jacques Salome, trainerul Cristina Elena Negut ne va explica in ce fel se dezvolta relatia dintre copii si parinti, copii si cadrele didactice, copii si colegi, in contextul reluarii activitatii scolare, precum si metodele de a transforma toate aceste interactiuni in relatii armonioase.

V-astept alaturi de Cristina Elena Negut in decorul primitor al ceainariei librariei nostre, la o discutie despre influenta factorilor din mediul scolar si familial asupra relatiei parinte-copil, cu accente asupra rolului parintilor in aceasta ecuatie.

Raluca POPESCU
Manager Carturesti Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii