Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă ISJ Constanţa

ro

30 Jun, 2015 15:57 1351 Marime text
   Examenul  de bacalaureat  național  a continuat marți, 30 iunie a.c.,  cu proba scrisă  la Limba și literatura maternă, care  s-a desfășurat la  Colegiul  Național „Kemal Ataturk” din Medgidia și  la care au fost prezenți 8 candidați.
            Tot marți, 30 iunie, la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, 44 de elevi de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” și de la  Liceul Teoretic „G. Călinescu”  - absolvenți de liceu din secțiile bilingve francofone - au susținut  proba scrisă la disciplina nonlingvistică în limba franceză. În urma promovării acestei probe, absolvenții vor avea  pe diploma de  bacalaureat menţiunea specială „secţie bilingvă francofonă”.
           Cele două probe scrise din data de 30 iunie a.c. s-au desfășurat conform metodologiei  și nu s-a înregistrat niciun incident. De la susținerea probei de Limba și literatura turcă au absentat 2 candidați.
              Miercuri, 1 iulie a.c.,  5.788 de absolvenți de clasa a XII-a vor susține proba obligatorie a profilului și specializării,  Matematică (4.421) și Istorie (1.367). Examenul începe la ora 9.00, iar pentru elaborarea lucrării scrise absolvenţii de liceu au la dispoziţie trei ore. Accesul candidaţilor în săli este permis pe baza actului de identitate, cel mai târziu cu 30 de minute înainte de începerea probei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii