Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BULETIN DE PRESA 22.12.2008

ro

23 Dec, 2008 19:14 893 Marime text
BULETIN INFORMATIV

Suparare, suparare...

Sambata, 20 decembrie a.c., in jurul orelor 23.45, o echipa de ordine si siguranta publica din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile „TOMIS", aflata in serviciul de patrulare pe raza Sectiei 2 Politie, s-a autosesizat despre faptul ca, un barbat, care prezenta semne vadite ale consumului de alcool, a spart geamul unei Sali de jocuri mecanice situata in Piata Brotacei.

Intrebat fiind despre motivatia gestului sau, DAN C. de 23 ani, din Constanta, nu a putut spune decat ca era foarte suparat pe viata si pe lume in general.

In cauza, au fost intocmite actele procedurale necesare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, fapta prevazuta si pedepsita de art.217 CP., dosarul fiind inaintat spre solutionare Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

Cumparati parfum, sa mirositi frumos de sarbatori

Luni, 22 decembrie a.c., in urma datelor si informatiilor obtinute prin mijloace specifice, jandarmii din cadrul Gruparii Mobile „TOMIS" au depistat doi barbati din Barbulesti judetul Ialomita, care incercau sa comercializeze in incinta unor institutii publice din municipiul Constanta, diferite parfumuri inscriptionate cu nume de marci renumite, fara a detine documente de comercializare sau acte de provenienta a marfii.

Cei doi, ROBINSON E. de 24 ani si PETRUT E. de 29 ani, au declarat jandarmilor ca au cumparat parfumurile din Bucuresti, stiau ca sunt contrafacute si doreau sa le comercializeze pentru a avea bani de sarbatori.

Pe numele celor doi, au fost intocmite actele procedurale necesare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunii de punere in circulatie de marfuri contrafacute, fapta prevazuta si pedepsita de art.5, lit.b, din Legea 11 / 1991 modificata, dosarele fiind inaintate Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, in vederea continuarii cercetarilor.

OFIŢER DE RELAŢII PUBLICE

Locotenent colonel

SORIN MUSTĂŢEA

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii