Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:22 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coasta / auto de lux furat PTF Vama Veche

ro

30 Jan, 2014 14:27 641 Marime text
În ultimele 48 ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
 
BMW X5 furat din Slovacia, descoperit în P.T.F. Vama Veche
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Vama Veche un autoturism marca BMW X5 care figurează ca fiind furat din Slovacia.
În data de 28.01.2014, în jurul orei 23.30, în P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român G.G., în vârstă de 43 ani, la volanul unui autoturism marca BMW X5.
În urma verificărilor a fost constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind furat din Slovacia.
Persoana în cauză, domiciliată pe raza municipiului Constanţa, a declarat faptul că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean român, fără a cunoaşte faptul că acesta este furat.
Autoturismul, evaluat la aproximativ 16.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul Grupului de Nave Mangalia, pentru continuarea cercetărilor.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „complicitate la furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 26 raportat la art. 208 Cod Penal.
 
 Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă
 
Agent principal de poliţie
Marius Ovidiu NICULESCU
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii