Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:48 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul de oină al Ministerului Afacerilor Interne a debutat la Constanţa

ro

15 Jul, 2014 11:28 1292 Marime text
În data de 15.07.2014, în jurul orei 09.00, pe stadionul „Cleopatra” din municipiul Constanţa a debutat prima ediţie a Campionatului de Oină al Ministerului Afacerilor Interne, competiţie organizată de Centrul Cultural al M.A.I., Biroul Coordonare Activităţi Sportive, cu sprijinul Gărzii de Coastă, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa, în colaborare cu Federaţia Română de Oină.
Cele şapte formaţii înscrise în concurs, cinci reprezentante ale Poliţiei de Frontieră Române şi două ale Jandarmeriei Române, au fost împărţite în două grupe, urmând a juca turneu simplu, după sistemul „fiecare cu fiecare”.
În grupa A se vor înfrunta Inspectoratul Teritorial P.F. Sighetu Marmaţiei, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Harghita, Inspectoratul Teritorial P.F. Giurgiu şi Garda de Coastă II (A.C.S. Frontiera Aegyssus Tulcea), iar în grupa B au fost repartizate Garda de Coastă I (A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa), Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila şi Serviciul Teritorial P.F. Vaslui.
În semifinalele programate a se desfăşura în data de 17.07.2014, pe terenul de rugby „Farul” din Constanţa, se vor califica primele două clasate din fiecare grupă.
După festivitatea de deschidere a competiţei, organizatorii au programat un meci demonstrativ între multipla campioană naţională A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa şi o selecţionată a Ministerului Afacerilor Interne.
 
 
Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă
 
Agent principal de poliţie
Marius Ovidiu NICULESCU
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii