Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eforie Nord CSM Oltenița, câștigătoarea Campionatului Național de oină pe plajă (GALERIE FOTO)

ro

17 Jul, 2022 16:54 1636 Marime text
  • Frontiera Tomis Constanța a disputat finala mică.


Campionatul Național de oină pe plajă pentru seniori, întrecere care s-a derulat la Eforie Nord, s-a încheiat, astăzi, cu succesul formației CSM Oltenița, care a dispus în finala mare de CSM Rm. Sărat, scor 12-10.

Pe locul trei s-a clasat Frontiera Tomis Constanța, învingătoare în finala mică în fața formației Energia Râmnicelu cu 12-5.

În semifinale, s-au înregistrat rezultatele: CSM Rm. Sărat - Energia Râmnicelu 7-6 și Frontiera Tomis Constanța - CSM Oltenița 8-8.

Frontiera Tomis Constanța a jucat în grupa preliminară A, în care a înregistrat rezultatele: 10-2 cu ACS Șoimii Tg. Lăpuș, 16-10 cu Izvorul Chiuiești și 8-12 cu CSM Rm. Sărat. Clasament: 1. CSM Rm. Sărat – 8p, 2. Frontiera Tomis – 7p, 3. Izvorul Chiuiești – 6p, 4. Șoimii Tg. Lăpuș – 3p.

În calitate de ocupantă a locului doi în serie, echipa constănțeană a întâlnit în semifinale echipa clasată pe prima poziție în grupa B, CSM Oltenița.   

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Oină)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii