Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:24 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE EVAZIUNE FISCALĂ

ro

22 Apr, 2015 09:15 490 Marime text
În această dimineaţă, poliţiştii din Constanţa efectuează 28 percheziţii, la locuinţele şi societăţile comerciale ale unor persoane bănuite de evaziune fiscală.
 
Poliţişti ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa efectuează 28 percheziţii domiciliare şi la societăţile comerciale ale unor persoane bănuite de evaziune fiscală.
 
Sunt vizate 17 persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniu prestărilor de servicii şi construcţiilor. Din primele cercetări a reieşit faptul că, cei în cauză ar fi cauzat un prejudiciu statului român de aproximativ 1.500.000 de euro.
 
Persoanele bănuite vor fi conduse la audieri, la sediul I.P.J. Constanţa, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.
 
La activităţile desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunal Constanţa participă şi poliţişti din cadrul Serviciului Regional de Poliţie Transporturi Constanţa, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime şi Inspectoratelor de Poliţie ale Judeţelor Giurgiu şi Vâlcea, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Constanţa.
 
Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.
 
 
   COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii