Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minor cercetat de poliţişti pentru furt şi distrugere

ro

04 May, 2013 20:06 997 Marime text
La data de 2 mai a.c., ora 08.17, poliţiştii Biroului pentru staţiunea Mamaia au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că o persoană necunoscută aruncă cu pietre în autoturismele aflate în parcarea unui hotel, de pe raza staţiunii.
        Deplasată cu operativitate la locul indicat, patrula mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Biroului de Poliţie pentru staţiunea Mamaia şi un jandarm din cadrul Grupării Mobile Tomis, au identificat în scurt timp un minor de 14 ani, din Constanţa, care avea asupra sa un dispozitiv mobil de stocare a informaţiilor şi un modulator MP3 player, a căror provenienţă nu a putut să o justifice.
        În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că minorul a provocat distrugeri, prin spargerea geamurilor a trei autoturisme, de la unul dintre acestea sustrăgând bunurile identificate asupra sa. Bunurile sustrase în valoare de 100 lei au fost recuperate şi predate părţii vătămate. Prejudiciul total, provocat prin distrugerea gemurilor, urmează a fi comunicat ulterior, de către proprietarii autoturismelor.
        Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspectul în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii