Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - IPJ Constanta - 26.09.2014

ro

26 Sep, 2014 11:40 1151 Marime text
Cercetările în cazul incidentului de la Năvodari, extinse şi faţă de alt bărbat, pentru mărturie mincinoasă

Urmare  a incidentului  din 24.09.2014,  petrecut pe raza oraş Năvodari, în urma căruia A. M. , de 35 ani şi C. A. , de 19 ani au fost reţinuţi   pe  bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunilor de  tulburatea  ordinii  şi  liniştii  publice,  loviri   sau alte  violenţe şi distrugere, vă  comunicăm faptul că,  în  urma activităţilor de  administrare a probatorului, procurorul care  supraveghează  urmărirea  penală   a   extins  cercetările  şi   faţă  de J.  M.,  de  36 ani, din Năvodari   pentru  săvârşirea infracţiunii de  ,,mărturie  mincinoasă,,    încercând  să-l  ajute pe  C.  A.
             Cel  în  cauză  este  cercetat  în  stare  de  libertate.

Depistat de către poliţişti cu bunurile sustrase asupra sa

         La data de 25.09.2014, ora 01.00, patrula mixtă de siguranţă publică formată din poliţişti ai Secţiei 3 şi un jandarm, au depistat pe bulevardul I.C. Brătianu un bărbat care transporta mai multe bagaje voluminoase.
         Acesta a fost identificat în persoana lui Ş. D., de 47 ani, din mun Medgidia  care avea asupra sa mai mulţi saci din rafie ce conţineau subansamble auto ( bloc motor,doua pompe de injectie,o planetara,macara usa, etc) sustrase dintr-o maşină ce se afla parcată incinta unui service auto situat pe b-dul I.C. Brătianu.
  Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate reprezentantului societăţii păgubite.
          S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Piroman identificat de către poliţiştii din Murfatlar

Urmarea a distrugerii prin incendiere a unei culturi de porumb, aflate în curtea unei locuinţe din oraş Murfatlar, faptă comisă la data de 20.09.2014, de către persoane necunoscute, vă informăm că, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din localitate l-au identificat pe P. C., de 34 ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei.
Acesta a fost reţinut pentru 24 ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în data de 26.09.2014 să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii