Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania informativ-preventivă ,,Să ştii mai multe, să fii mai bun,, s -a derulat ieri la Serviciul DE Actiuni Speciale

ro

04 Apr, 2013 20:10 1276 Marime text
         Poliţiştii constănţeni au fost gazda elevilor, care au fost informaţi asupra modului de acţiune al poliţiştilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale în momentul comiterii unor infracţiuni

La data de 3 aprilie a.c., continuând activităţile derulate în cadrul programului intitulat ,,Să ştii mai multe, să fii mai bun,, ce se desfăşoară la nivelul tuturor unităţilor de învăţământ, Serviciul de Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi-a deschis porţile pentru elevii Şcolii Generale ,,Dimitrie Cantemir,, din municipiului Constanţa.
           Reamintim că săptămâna 1-5 aprilie a.c. este dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, desfăşurat în baza proiectului „Săptămâna altfel”, derulat de Ministerul Educaţiei Cercetării, Tineretului şi Sportului, prin intermediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.
           Pe parcursul activităţilor, profesorii însoţitori au precizat că i-au adus pe elevi cu scopul de a-i face să înţeleagă cât mai bine ce presupune meseria de poliţist.
           Activităţile derulate de poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au drept scop dezvoltarea abilităţilor de protecţie personală în rândul elevilor, părinţilor, cadrelor didactice în vederea reducerii riscului de a deveni victimă. De asemenea, au fost dezbătute o serie de  teme legate de violenţa în mediul şcolar şi cele mai bune metode de prevenire a victimizării minorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii