Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin presa - IPJ - 11 septembrie 2014

ro

11 Sep, 2014 17:44 1147 Marime text

Arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile

Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate în Constanța, la data de 10 septembrie a.c., poliţiştii l-au identificat pe M. Onur, de 24 de ani, care în urma probatoriului administrat, a fost stabilit ca bănuit în comiterea a două infracțiuni de tâlhărie.
Astfel, poliţiştii B.I.C l-au prezentat pe bărbat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare, instanța dispunând măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în arestul IPJ Constanța.

Cercetat de poliţişti pentru furt

La data de 11 septembrie a.c., poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi despre faptul, ca în perioada 03-10.09.2014, o persoană necunoscută a sustras din curtea unei locuinţe din localitate mai multe bunuri.
În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat pe O. Florin Laurenţiu, de 37 de ani, recidivist, bănuit de comiterea faptei.
Faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore, iar la aceeiaşi dată, va fi prezentat Parchetului şi Instanţei de Judecată cu propunere de arestare preventivă.
Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate, cel în cauză fiind introdus în arestul IPJ Constanţa.

Prejudiciu recuperat

Polițiştii Secției 2 cercetează în stare de libertate pe Z. Ionuț Virgil de 22 ani, din Călărași, care, la data de 10.09.2014, a sustras din incinta unui magazin din Constanţa mai multe produse de îmbrăcăminte.
Prejudiciul a fost recuperat și predat reprezentanţilor unităţii comerciale.

Infracţiune la regimul rutier

La data de 11.09.2014, ora 2.16, poliţiştii Biroului Rutier Mangalia au depistat în trafic pe B. Marian, de 36 de ani, care conducea un autoturism, pe strada Matei Basarab din municipiu, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o îmbibaţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la spitalul din Mangalia, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

Minor arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile

La data de 10.09.2014, M. B., de 17 ani, din M. Kogălniceanu, a fost prezentat de poliţişti instanței, care a emis pe numele său Mandat de Arestare Preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pentru conducere fără permis, acesta fiind depus în arestul IPJ Constanţa.

COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii