Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 26.04.2013

ro

26 Apr, 2013 12:43 975 Marime text
421.286 din 26 aprilie 2013

BULETIN DE PRESĂ

La data de 25 aprilie a.c., pe raza Secţiei 1, poliţiştii l-au depistat pe V. Vedat, de 54 de ani, care avea asupra sa un cuţit cu o lamă de 12 centrimeti.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti bărbatul în stare de libertate, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de armă albă.

La data de 25 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, i-au prezentat pe O. Tamer, de 26 de ani şi T. Petrică, de 32 de ani, ambii din Constanţa, instanţei, magistraţii dispunând arestarea preventivă a celor doi, pentru 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
Aceştia au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J. Constanţa.
Reamintim că, la data de 04.04.2013, Z. Ion, de 20 ani, din localitatea Ciobanu, persoană care domiciliază fără forme legale, pe aleea Egretei din municipiul Constanţa, prin violenţă a fost deposedat de suma de 700 de lei, în timp ce se afla în casa scării blocului, de către persoane necunoscute.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au stabilit ca suspecţi de comiterea faptei, doi tineri de 26 respectiv 32 de ani, ambii din Constanţa.

La data de 25 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, au fost sesizaţi de către o tânără de 28 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că, în seara de 24 aprilie a.c., în jurul orei 19.15, în timp ce se afla pe aleea Pelicanului, prin violenţă, a fost deposedată de către un bărbat, de un telefon mobil şi un inel din aur, prejudiciul fiind estimat le 3.000 lai.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat, în scurt timp, un tânăr de 26 de ani, suspect de săvârşirea faptei, care a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere de sesizare a instanţei, în vederea dispunerii măsurii arestării preventive.

ACTIVITATEA RUTIERĂ

Accidente rutiere

La data de 25 aprilie a.c., ora 09.15, T. Vasile, a condus un autoturism, pe DN 39 şi ajungând la km. 33, a intrat în coliziune faţă-spate cu un autoturism, condus de V. Ilhan, care era angajat în efectuarea virajului stânga pentru, a intra pe strada Olimp.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a ambilor conducători auto.

La data de 25 aprilie a.c., ora 13.55, G. Marinela, a condus un autoturism, în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis şi ajungând la intersecţie cu bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, efectuează viraj dreapta, nu respectă indicatorul ,,Cedează Trecerea”, nu acordă prioritate şi intră în coliziune cu o bicicletă condusă de D. Ion.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii