Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 24.04.2013

ro

24 Apr, 2013 12:51 701 Marime text
421.274 din 24 aprilie 2013

BULETIN DE PRESĂ

La data de 23 aprilie a.c., ora 18.30, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, în timp ce era în parcul din zona Casei de Cultură, a fost deposedată prin smulgere de un telefon mobil.
Demarând cu operativitate verificările, poliţiştii au depistat în scurt timp un tânăr de 15 ani, din Constanţa, asupra căruia a fost identificat bunul reclamat. Prejudiciul în valoare de 2.000 lei a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu minorul în stare pe libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

La data de 23 aprilie a.c., ora 18.50, poliţiştii din Ostrov au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, pe strada Narciselordin localitate, este căzut un bărbat care prezintă leziuni corporale şi hemoragie.
Echipa operativă constituită la nivelul Secţiei 8 Poliţie Rurală Băneasa şi Postului de Poliţie Ostrov, deplasată la locul indicat, a constatat că, pe fondul unui conflict spontan şi a consumului de băuturi alcoolice, victima, M. Gigel, de 43 de ani, a fost înţepată cu un obiect înţepător-tăietor, de către D. Vasile, de 47 de ani, din comuna Ostrov.
Victima a fost transportată la Spitalul din Medgidia, pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde a rămas internată.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspectul în stare de libertate, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale urmând să se facă încadrarea juridică corespunzătoare a faptei.


La data de 23 aprilie a.c., ora 23.35, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist al Secţiei 5 şi un jandarm din cadrul Grupării Mobile Tomis i-au identificat pe V. Sima, de 60 de ani şi S.G., de 17 ani, ambii din Constanţa, în timp ce transportau mai mulţi suporţi metalici, a căror provenienţă nu au putut să o justifice.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, prin demontare, au sustras suporţii metalici de susţinere de la trei pubele de gunoi ce erau amplasate în parcul din zonă.
Cu ocazia investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul de 60 de ani este agent de pază şi era în timpul serviciului în parcul din zona Poarta 6.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti cu suspecţii în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

ACTIVITATEA RUTIERĂ


Accidente rutiere


La data de 23 aprilie a.c., ora 22.40, L. Ion Ciceroni, a condus un autoturism, pe strada Oituz în municipiul Mangalia, dinspre strada Ştefan cel Mare către strada Portului şi ajungând în dreptul Liceului Economic, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de mers către stânga, unde a intrat în coliziune cu un autocar, care era parcat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoturismului.


La data de 22 aprilie a.c., ora 22.14, P. Marius Octavian, a condus un autoturism, pe strada Cărăbuşului dinspre strada Pescăruşului către strada Constanţei şi ajungând la intersecţie cu strada Rîndunelelor, nu respectă indicatorul Oprire, nu acordă prioritate şi intră în coliziune cu un autoturism, condus de S. Ionuţ pe strada Rîndunelelor, drum cu prioritate, dinspre strada Gării către strada Albinelor. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui S. Ionuţ.


La data de 23 aprilie a.c., ora 08.20, A. Marius Norel, a condus un autobuz, pe strada Suceava dinspre strada Cişmelei către bulevardul Tomis şi ajungând la marcajul pietonal din dreptul staţiei peco, un biciclist i-a apărut brusc în faţa autobuzului, pe marcajul pietonal, a frânat brusc, moment în care D. Ioana ce se afla pasager în autobuz s-a dezechilibrat lovindu-se cu spatele de peretele despărţitor ce desparte habitaclu şoferului de restul autobuzului. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea uşoară a pasagerei.


Infracţiuni constatate


Poliţiştii din Băneasa cercetează în stare de libertate pe Ş. Marian, de 33 de ani, din localitate, care a condus un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.


Poliţiştii din Mihail Kogălniceanu cercetează în stare de libertate pe D. Alexandru, de 68 de ani, din localitate, care a condus un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii