Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ Constanţa - 21.04.2013

ro

21 Apr, 2013 13:28 878 Marime text
421.261 din 21 aprilie 2013

BULETIN DE PRESĂ

Urmare a activităţilor de investigare, efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, privind documentarea activităţii infracţionale, faţă de minorul S. B. s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, iar în ziua de 20.04.2013 a fost prezentat Judecătoriei Constanţa, care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 15 zile.
Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa.
Reamintim că, la data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 15.45, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 4 Politie a depistat în flagrant pe S. B., de 16 ani, din Constanta, şi S. I., de 15 de ani, din Ovidiu, care încercau să pătrundă prin efracţie, într-un imobil situat pe strada Iosif Ivanovici.
Cei doi au fost predaţi poliţiştilor Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, în vederea continuării cercetărilor şi documentării întregii activităţi infracţionale.

La data de 19 aprilie a.c., ora 20.15, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. de către o femeie din Costineşti, cu privire la faptul că în intervalul orar 18.30 – 19.10, persoane necunoscute, profitând de neatenţia sa, i-au sustras un telefon mobil de pe o tarabă din Piaţa Griviţei.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că suspect de comiterea furtului este un tânăr de 26 de ani, din Constanţa.
Valoarea prejudiciul cauzat este de 1000 lei.




La data de mai 20 aprilie a.c., jurul orei 19.00, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie au depistat pe strada Cişmelei, în zona Piaţa Tic-Tac, pe minorul F. I. G., de 13 ani, din localitatea Cumpăna, judeţul Constanta, care, în urma verificărilor a rezultat că, era urmărit prin dispoziţie a I.P.J. Constanţa din data de 09.04.2013, acesta fiind semnalat ca fugit din Adăpostul de zi şi noapte din Constanţa. Faţă de minorul în cauză s-a dispus revocarea urmăririi, tânărul fiind reintrodus în centru.


ACTIVITATEA RUTIERĂ


La data de 19 aprilie a.c., ora 13.25, poliţiştii Biroului Rutier Medgidia au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident. Deplasaţi la faţa locului pentru investigaţii, poliţiştii au stabilit că P. Constantin, de 67 de ani, din Cobadin, a condus un autoturism, pe strada Negreşti, şi la executarea manevrei de mers înapoi surprinde şi accidentează pe B. M. C., de 36 de ani, din Cobadin, care se deplasa prin spatele autoturismului.
La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, constatându-se totodată că acesta avea dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice suspendat din data de 01.07.2012.
Pe parcursul cercetărilor bărbatul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 de ore, şi prezentat la data de 20.04.2013 Judecătoriei Medgidia, instanţă care a măsura arestarii preventive pe o perioada de 14 zile.
Cel în cauză a fost depus Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Constanţa.


Poliţiştii din Cumpăna cercetează în stare de libertate pe D. Gheorghe, de 36 de ani, din localitate, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice, în condiţiile în care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind înregistrat, în urma testării cu aparatul alcooltest, cu o îmbibaţie alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Poliţiştii din Tuzla cercetează în stare de libertate pe C. A. Dorin, de 23 de ani, din Tuzla, întrucât a condus un autoturism pe drumurile publice, în condiţiile în care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind înregistrat, în urma testării cu aparatul alcooltest, cu o îmbibaţie alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii