Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:30 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

28 Jul, 2014 14:30 727 Marime text

Evenimente rutiere

La data de 27 iulie a.c., o persoană a condus un autovehicul pe Aleea Brizei, dinspre Poarta 6 către strada 1 Mai şi, ajungând în dreptul unui imobil, a accidentat uşor un pieton, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără a se asigura, din partea stângă a conducătorului auto.
          În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pietonului.
 
La aceeaşi dată, la ora 14.55, P. D. a condus un autovehicul în municipiul Constanţa, dinspre strada Badea Cârţan, către bulevardul Aurel Vlaicu şi, ajungând la intersecţie cu Al. Hortensiei, nu a respectat semnificaţia indicatorului OPRIRE, pătrunzând în intersecţie şi intrând în coliziune cu un alt autovehicul, care circula pe Al. Hortensiei, dinspre strada Cpt. Dobrilă Eugeniu către bulevardul Tomis.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celui de-al doilea conducător auto.
 
 De asemenea, la ora 16.15, M. I. a condus un autovehicul pe DN 39, în localitatea Agigea, pe banda 2, dinspre Constanţa către Mangalia şi, ajungând în dreptul străzii Traian Vuia, pe fondul neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei de mers către stânga, a pătruns pe sensul opus şi a intrat coliziune cu un alt autovehicul, care circula pe banda 2, dinspre Mangalia către Constanţa.
 În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M. I.

Totodată, la ora 19.05, H. D. a condus un autovehicul pe bulevardul Tomis din Constanţa, dinspre strada Nicolae Iorga către bulevardul Mamaia şi ajungând la intersecţie cu strada Călăraşi, din cauza neasigurării corespunzătoare la efectuarea virajului către dreapta, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă în aceeaşi direcţie de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului.
La data de 26 iulie a.c., ora 06.30, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa l-au depistat pe C. M., care a condus un autovehicul pe DN 39, sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0.43 mg / l alcool pur în aerul expirat.

Identificată la scurt timp de la comiterea faptei

La data de 27 iulie a.c., ora 04.00, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Staţiunea Mamaia au fost sesizaţi, de către o tânără în vârstă de 29 de ani, cu privire la faptul că, o persoană i-ar fi sustras un telefon mobil, în moment ce se afla pe o plajă, din staţiune.
În urma activităţilor desfăşurate, oamenii legii au depistat şi identificat pe I. S., care avea asupra sa telefonul mobil, ce aparţinea persoanei reclamante.
Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Trei persoane, bănuite de furt, cercetate în stare de libertate

             La data de 26 iulie a.c., ora 14.45, poliţiştii din Hârşova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras, dintr-un magazin din localitate, suma de 3.000 de lei.
            În urma investigaţiilor efectuate, au fost identificate 3 persoane cu vârste de 18, 43 şi 70 de ani, bănuite de comiterea faptei.
Cercetările continuă cu cele 3 persoane aflate în stare de libertate, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă prin unitatea de parchet competentă.
 
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii