Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

29 Apr, 2013 12:49 864 Marime text
           La data de 28.04.2013, ora  23.40, poliţiştii din Cernavodă, au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat s-a urcat pe un stâlp şi ameninţă că se va sinucide.
          Deplasată la locaţia indicată, echipa operativă a identificat bărbatul, ca fiind G. Dumitru, de 42 de ani, din localitate, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi fiind nemulţumit că nu are un loc de muncă,  ameninţa că se va arunca de pe stâlp.
          În urma discuţiilor purtate de către poliţişti cu cel în cauză, acesta a fost convins să renunţe la intenţiile de suicid, fiind ulterior transportat la Spitalul orăşenesc Cernavodă, pentru a fi examinat medical.
          La faţa locului a fost prezent un echipaj de pompieri militari din Cernavodă şi un echipaj de ambulanţă.
    
Poliţiştii din Cernavodă, în colaborare cu lucrători din cadrul Detaşamentului nr. 8 de Jandarmi Cernavoda, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii furturilor din garaje, ocazie cu care  au fost prinşi în flagrant  I. Lucian Florin, de 19 ani şi M. Ersan de 23 de ani, ambii din localitate. Tinerii sunt suspectaţi că au forţat sistemul de închidere al unui garaj, situat pe strada Viorelelor, au pătruns în interior cu scopul de a sustrage bunuri, moment în care au fost surprinşi şi imobilizaţi de către oamenii legii.
          Cei doi sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt calificat.
 
La data de 29.04.2013, ora 04.00, poliţiştii din Cernavodă, au fost sesizaţi de către o localnică, în vârstă de 45 ani, despre faptul că două doi bărbaţi au pătruns în imobil fără acordul acesteia.
          În urma cercetărilor oamenii legii au stabilit că la data de 29.04.2013, ora 04.00, fostul concubin al acesteia, respectiv S. Lucian, de 38 de ani împreună cu V. Alexandru, de 34 de ani, ambii din Cernavodă, au pătruns în imobilul reclamantei, prin forţarea uşii de acces, agresându-i verbal şi fizic pe copiii acesteia.
      Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Cernavodă, faţă de cei doi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,violare de domiciliu, distrugere şi lovire”.
 
                                      ACTIVITATEA RUTIERĂ
 
La data de 28.04.2013, ora 13.45, poliţiştii din Cernavodă, au fost sesizaţi despre faptul că pe strada ing. Angel Saligny a avut loc un accident rutier soldat cu o victimă, care a fost transportată de către conducătorul auto la spital.
          În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că A. Eugen, de 34 de ani, din localitate a condus un autoturism pe strada Angel Saligny, dinspre strada Avram Iancu către strada Călăraşi, şi ajungând în dreptul imobilului cu nr. 33 a acroşat o minoră, de 7 ani, care s-a angajat în traversarea străzii din partea dreaptă a conducătorului auto, fără a se asigura şi prin loc nepermis. 
           Urmare a accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei care a fost transportă la spitalul din Cernavodă, unde a fost diagnosticat cu ,,traumatism cranio cerebral şi facial cu hematom frontal, multiple escoriaţii prin accident rutier”,  urmând a fi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru investigaţii medicale de specialitate.
          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
    
            La data de 28.04.2013, ora 10.50, Ş. Stelian a condus un microbuz, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, dinspre bulevardul Tomis către bulevardul Aurel Vlaicu şi ajungând la marcajul pietonal situat în vecinătatea intersecţiei cu strada Soveja, surprinde şi accidentează pe B. Ion, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto.
           După producerea accidentului, conducătorul auto a condus victima la domiciliu, fără a anunţa organele de poliţie referitor la producerea accidentului.
 
La data de 28.04.2013, ora 18.45, M. F. Dan a condus un autoturism, pe DN 22, dinspre localitatea Palazu Mic către Lumina şi la km 270 + 400 m, într-o curbă simplă la dreapta, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de mers către dreapta şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
         În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a două pasagere aflate în autoturism pe bancheta din spate.          
           Infracţiuni rutiere
 
             Poliţiştii din  Ostrov cercetează în stare de libertate pe D. Ion, de 50 de ani, din Călăraşi, întrucât a condus un  autoturism pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii