Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ - 11 noiembrie 2014

ro

11 Nov, 2014 13:43 1106 Marime text
Cercetat de poliţiştii Serviciului Rutier pentru loviri sau alte violenţe
La data de 09.11.2014, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 62 de ani, din localitate cu privire la faptul că a fost lovit de către un tânăr.
Din primele cercetări s-a stabilit că victima s-a angajat regulamentar în traversarea străzii Albinelor din Năvodari, pe marcajul pietonal, iar un autoturism a oprit pentru a-i acorda prioritate de trecere.
Din autoturism ar fi coborât pasagerul de pe locul dreapta faţă, şi întrucât pietonul întârzia traversarea, l-ar fi îmbrâncit, acesta suferind leziuni minore.
Poliţiştii Seviciului Rutier l-au identificat şi depistat pe cel în cauză, întocmindu-i dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.
 
Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
1. La data de 10.11.2014, ora 14.30, poliţiştii Secţiei 1 l-au depistat în trafic pe M. S., care conducea un autoturism pe str. Ion Raţiu şi care a refuzat să oprească la semnalul regulamentar, continuând să se deplaseze către pe străzile Unirii, Pescarilor, b-dul Mamaia, circulând cu viteză în direcţia Staţiunii Mamaia.
În parcarea unui hotel din centrul staţiunii a abandonat autoturismul şi a fugit pe jos pe plajă, unde a fost imobilizat de către poliţişti şi condus la sediul Secţiei 1 Poliţie în vederea continuării cercetărilor.
A fost solicitat un echipaj din cadrul S. R., pentru a acorda sprijin în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât acesta emana halenă alcoolică.
Cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul Drager, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, pentru recoltarea de probe biologice şi acordarea de îngrijiri medicale, acesta refuzând recoltarea de probe biologice.
Bărbatului i s-a întocmit dosar penal fiind cercetat în stare de libertate pentru infracţiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.
 
2. Poliţiştii din Mangalia îl cercetează în stare de libertate pe C. F., care a condus un moped neînmatriculat, având o alcoolemie de 0,40 mg/l, alcool pur în aerul expirat şi fără permis de conducere.
 
3. La data de 10.11.2014, ora 04,00, Poliţiştii din Cernavoda, l-au depistat în trafic pe I. V., de 16 ani, din localitate, care conducea un autoturism pe strada Independenţei.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că acesta, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat), a sustras autoturismul, profitând de faptul că proprietarul l-a lăsat descuiat, cu cheia de contact pe scaunul şoferului.
Acestuia i-a fost recoltată o singură mostră biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Minorului i s-a întocmit dosar penal, fiind în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii