Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:13 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul suspectat de omor deosebit de grav şi tâlhărie a fost arestat

ro

17 Apr, 2013 19:44 517 Marime text
Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, sub directa coordonare a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi cu sprijin de specialitate din partea D.I.P.I., au documentat activitatea infracţională unui bărbat de 32 de ani, suspect de săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie.
Astăzi 17 aprilie a.c., începând cu ora 14.00, în sala de şedinţe a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa a avut loc o conferinţă de presă comună, la care au participat reprezentanţii poliţiei constănţene şi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
Activitatea a fost ocazionată de identificarea bărbatului de 32 de ani, din Medgidia, suspectat de săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie şi a avut drept scop informarea corectă a cetăţenilor prin intermediul mass-media privind cazul de faţă.
Pe parcursul conferinţei au fost prezentate activităţile desfăşurate de către instituţiile implicate, respectiv IPJ Constanţa, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor D.I.P.I. în identificarea şi lămurirea unor aspecte legate de  depistarea persoanei suspectate de comiterea infracţiunilor.
Reamintim faptul că, la data de 28 martie a.c., ora 10.16, poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi cu privire la faptul că în spatele unor garaje de pe strada Vâlcele, se află cadavrul unei persoane.
Echipa operativă complexă formată din ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale şi criminalişti, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a deplasat la faţa locului în vederea efectuării de cercetări.
Pe parcursul cercetărilor, după mai multe activităţi specifice cadavrul a fost identificat ca aparţinând unei tinere de 18 ani, din municipiul Medgidia, nedeclarată la naştere.
Continuând investigaţiile, ofiţerii de investigaţii criminale au reuşit identificarea şi depistarea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Medgidia suspect de comiterea faptei.
La data de 26.04.2013, bărbatul a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, acesta fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie.
În cursul acestei zile, cel în cauză a fost prezentat Tribunalului Constanţa, instanţă ce a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Ti-a placut articolul?

Comentarii