Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat reţinut de poliţiştii constănţeni

ro

15 May, 2013 13:47 837 Marime text
421.367 din 15 mai 2013

Bărbat reţinut de poliţiştii constănţeni


La data de 14 mai a.c., în jurul orei 19.20, poliţiştii din Agigea au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că, C. Vasile, de 66 de ani, a încercat să îl lovească cu autoturismul şi l-a ameninţat cu un pistol neletal.
Având în vedere aspectele sesizate poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la fata locului, iar în urma verificărilor preliminarii efectuate au stabilit faptul că, în jurul orei 19.00, bărbatul de 66 de ani, în timp ce se afla pe strada Ion Borcea din Agigea, în urma unui conflict verbal cu reclamantul, s-a urcat la volanul unui autoturism, înmatriculat în Bulgaria, încercând să-l lovească, iar ulterior a exercitat ameninţări cu un pistol neletal.
Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că arma este deţinută în mod legal de către suspect, dar acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, efectuându-se investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu poseda permis de conducere şi ameninţare, faţă de suspect poliţiştii dispunând reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore.
Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanţa, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei de judecată în vederea dispunerii măsurii arestării preventive.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii