Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este oficial! Firma însărcinată cu paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța a intrat în faliment!

ro

03 Oct, 2022 00:00 2531 Marime text
 
  • Divizia de Pază SRL (aflată în insolvență) a fost fondată în 2010 de Direcția de Pază a Județului Constanța, instituție subordonată Consiliului Județean.
  • Licența de funcționare eliberată de IGPR expiră la data de 4 noiembrie 2022 și că demararea demersurilor de relicențiere implică angajarea unor costuri ce nu pot fi suportate de Divizia de Pază SRL și faptul că judecătorul sindic va discuta intrarea în faliment a debitoarei Divizia de Pază SRL, ca urmare a nerespectării programului de plăți aprobat.
 
Societatea comerciale care din noiembrie 2010 se ocupă de paza bunurilor publice și private aparținând municipiului Constanța a intrat în faliment!
 
Decizia a fost luată de Tribunalul Constanța!
 
Firma în cauză – Divizia de Pază SRL (aflată în insolvență) a fost fondată în 2010 de Direcția de Pază a Județului Constanța, instituție subordonată Consiliului Județean.
 
Oficial din instanță
 

Dispune începerea procedurii falimentului debitoarei Divizia De Pază S.R.L, cu sediul în mun.Constanţa, aleea Magnoliei. Desemnează lichidator judiciar pe practicianul în insolvenţă Liahu Doru, cu o retribuţie fixă de 5000 lei fără TVA, care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art.64 din lege. Dispune dizolvarea societăţii debitoare și ridicarea dreptului său de administrare. Dispune notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorilor şi Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru efectuarea menţiunii, precum şi publicarea în Buletinul procedurilor de insolvenţă. Fixează termenul limită pentru depunerea cererilor creanţelor născute în cursul procedurii la 28.10.2022. Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor născute în cursul procedurii, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului suplimentar al creanţelor la 28.11.2022. Fixează termenul limită pentru depunerea contestaţiilor la creanţele născute în cursul procedurii la 7 zile de la publicarea în BPI a tabelului suplimentar. Fixează termenul limită pentru întocmirea şi afişarea tabelului definitiv consolidat al creanţelor la 28.12.2022. Dispune inventarierea şi sigilarea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare. (...) Fixează termen administrativ la data de 06.12.2022, ora 11.00“.

 
Noul termen în instanță a fost fixat pentru data de 06 decembrie 2022.
 
Potrivit BPI nr. 13704/29.08.2022, Cabinet individual de insolvență Liahu Doru, administrator special al Diviziei de Pază SRL solicită cesionarea calității de prestator de servicii a contractului mai sus precizat încheiat cu beneficiarul municipiul Constanța către Direcția de Pază a Județului Constanța.
 
Administratorul special al Diviziei de Pază SRL mai precizează că Licența de funcționare eliberată de IGPR expiră la data de 4 noiembrie 2022 și că demararea demersurilor de relicențiere implică angajarea unor costuri ce nu pot fi suportate de Divizia de Pază SRL și faptul că judecătorul sindic va discuta intrarea în faliment a debitoarei Divizia de Pază SRL, ca urmare a nerespectării programului de plăți aprobat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Electrocentrale Constanţa, decizie importantă la Tribunal!
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii