Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încet, dar sigur, Divizia de Pază a Consiliului Județean Constanța se îndreaptă către faliment! (DOCUMENT)

ro

16 Jun, 2022 00:00 1340 Marime text
 
  • Noul termen a fost stabilit pentru data de 15 septembrie 2022, pentru discutarea cererii de trecere la faliment.
 
Tribunalul Constanța a stabilit un nou termen în dosarul privind insolvența societății comerciale Divizia de Pază SRL, fondată în 2010 de Direcția de Pază a Județului Constanța, instituție subordonată Consiliului Județean Constanța.
 
Instanța a amânat cauza pentru data de 15 septembrie 2022, pentru discutarea cererii de trecere la faliment a SC Divizia de Pază SRL.

Judecător sindic este Elena Laura Suliman, de la TRibunalul Constanța.
 
Administrator judiciar este Cabinet individual de insolvență – Liahu Doru.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, la data de 5 iulie 2017, debitoarea Divizia de Pază SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei în forma generală, conform art. 65, 66, alin. 1, art. 71, alin. 1, art. 44, alin. 1, lit d din L 85/2014.
 
„În susţinerea cererii, debitoarea a arătat că societatea înregistrează datorii certe, lichide şi exigibile de 7.979.896 de lei, a căror scadenţă a depăşit termenul de 90 de zile. Debitoarea şi-a declarat intenţia de reorganizare a activităţii şi a solicitat desemnarea în calitate de administrator judiciar a CII Tudoruş Cristina. (…) În temeiul art. 75 din legea 85/2014 de la data deschiderii procedurii, se suspendă de drept toate acţiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra averii debitorului, valorificarea drepturilor urmând a fi realizată doar în cadrul procedurii de insolvenţă“, conform BPI.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Direct Turism SRL, firmă ce presta serviciul de transport Direct Aeroport, radiată de la RECOM (DOCUMENT)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii