Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Insolvenţa Diviziei de Pază a Consiliului Judeţean Constanţa, amânată pentru 2018

ro

25 Oct, 2017 00:00 3862 Marime text
Tribunalul Constanţa a amânat pentru data de 8 ianuarie 2018 dosarul în care societatea comercială Divizia de Pază SRL, cu sediul pe aleea Magnoliei, a solicitat şi a obţinut intrarea în insolvenţă. Divizia de Pază are ca asociat unic Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa, care se află sub autoritatea Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Noul termen acordat în cauză este al treilea. Dosarul se află pe masa Elenei Laura Suliman, judecător sindic din Tribunalul Constanţa.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, prin cererea înregistrată pe rolul Tribunalului Constanţa, la data de 5 iulie, debitoarea Divizia de Pază SRL a solicitat deschiderea procedurii insolvenţei în forma generală, conform art. 65, 66, alin. 1, art. 71, alin. 1, art. 44, alin. 1, lit. d din Legea 85/2014.
 
„În susţinerea cererii, debitoarea a arătat că societatea înregistrează datorii certe, lichide şi exigibile de 7.979.896 de lei, a căror scadenţă a depăşit termenul de 90 de zile. Debitoarea şi-a declarat intenţia de reorganizare a activităţii şi a solicitat desemnarea în calitate de administrator judiciar a CII Tudoruş Cristina. (…) În temeiul art. 75 din Legea 85/2014 de la data deschiderii procedurii, se suspendă de drept toate acţiunile judiciare, extrajudiciare sau măsurile de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra averii debitorului, valorificarea drepturilor urmând a fi realizată doar în cadrul procedurii de insolvenţă.
 
Conform datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, SC Divizia de Pază SRL are sediul în municipiul Constanţa, pe aleea Magnoliei. Asociat unic al firmei este Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa, cu acelaşi sediu, în municipiul Constanţa, pe aleea Magnoliei. Direcţia este un serviciu public cu personalitate juridică sub autoritatea Consiliului Judeţean Constanţa. Divizia de Pază SRL are ca obiect de activitate „protecţie şi gardă“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii