Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creditorii SC Cossim Invest SRL, convocaţi pentru valorificarea unui imobil evaluat la peste 150.000 de euro

ro

17 Oct, 2015 00:00 1938 Marime text
Victoria SPRL, în calitate de administrator judiciar al debitorului SC Cossim Invest SRL, conform Încheierii nr. 1014 din data de 20.08.2012, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II a Civilă, în dosarul nr. 8594/118/2012, convoacă Adunarea Creditorilor debitorului.
 
Întrunirea va avea loc la sediul administratorului judiciar, în data de 21 octombrie, ora 9.30. Creditorii pot fi reprezentaţi în cadrul adunării prin împuterniciţi, cu procură autentificată, în cazul creditorilor bugetari şi al celorlalte persoane juridice, cu delegaţie semnată de conducătorul unităţii.
 
Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele puncte: supunerea la vot a propunerii administratorului judiciar de valorificare a imobilului din averea debitoarei SC Cossim Invest SRL, situat în Constanţa, strada Nucilor nr. 26, stabilirea strategiei de vânzare, a preţului de pornire şi a regulamentului de licitaţie pentru imobilul respectiv. Imobilul de pe strada Nucilor care urmează a fi valorificat este compus din teren în suprafaţă de 300 mp şi construcţie edificată pe acesta, compusă din P+1E (patru camere plus dependinţe, având o suprafaţă de 159,96 mp).
 
Bunul este grevat de garanţie reală imobiliară înscrisă în favoarea creditorului Libra Internet Bank SA şi a fost evaluat la preţul de 672.900 de lei (echivalentul a 150.204 euro).

Cine sunt creditorii debitoarei

Creditorii debitoarei sunt: DGFP Constanţa, SPITVBL Constanta, Libra Internet Bank SA, SC Titan SA, Banca Comercială Română, SC Chiţulescu Prod SRL, UniCredit Ţiriac Bank, SC Alex Star Logistic SRL, SC Dunicec Corn SRL, SC Universal SA, SC Prodalcom SRL, SC Tip Top Food Industry SRL, Enel Energie SA, SC Magic Life Impex SRL, SC Romdil Com SRL, SC RAJA SA, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, SC Klevek Factory SRL, SC Automotive Service SRL, SC Auto Motor Sew SRL, Răzvan BeIghtru, Ana Maria Beşliu, Vasile Liviu Curea, Stelian Fevga, Ecaterina Ion, Constantin Niţă, Adrian Zaharia, Dănuţ Voicu, Demirel Ibram, Cătălin Şerban, Ionela Onţică, Silviu Valentin Radu, Alin Eugen Ionia, Teodoru Mircea Pahome, Loredana Iran, Gheorghe Fevga, Elena Onţică, Marin Onţică.

Despre Cossim Invest

Firma Cossim Invest a fost înfiinţată în 1999 și are un capital social de 30.000 de lei. Asociat unic al societăţii este Sorin Onţică. Obiectul de activitate al firmei este „comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun“. Numele lui Sorin Onţică mai apare şi în SC Contica Finance SRL şi Cossy Line SRL.
 
Restanţele înregistrate de firmă la 30.06.2012 la bugetul de stat erau în valoare de 25.073 de lei, datoriile la bugetul asigurărilor sociale de stat se ridicau la 78.457 de lei, datoriile la bugetul asigurărilor de sănătate erau de 27.408 lei, iar cele pentru şomaj erau de 2.665 de lei.

Citeşte şi:

Proceduri de insolvenţă: Bunurile societății Cossim Invest SRL, scoase la vânzare 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii