Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cui aparține SRL-ul din Eforie Sud care primește de la Primăria Constanța contracte directe de promovare și publicitate a unor proiecte derulate de municipalitate (DOCUMENTE)

ro

13 Oct, 2023 17:00 3165 Marime text
  • Primăria Constanța a atribuit trei contracte consecutive societății Intermedia Services Top SRL
  • Firma cu sediul social în Eforie Sud a mai primit de la primărie și alte contracte similare în mandatul de primar al lui Vergil Chițac
  • Asociații și administratorii societății Intermedia Services Top SRL sunt Titel Voineag și Daniela Mariana Bică
  • Bică mai figurează și în Gate Media SRL, în timp ce partenerul său mai controlează și Realmetro Dobrogea SRL și Tele-GSM Construct SRL. Ambii mai sunt asociați și în Smart Cable SRL, inactivă
  • Potrivit www.termene.ro, compania a încheiat peste 171 contracte de achiziții publice iar în 2022, Intermedia Services Top SRL  a avut o cifră de afaceri de 320,614 și pierdere de -11,964 lei și un singur angajat
  • Cu toate acestea, sursa citată menționează faptul că în comparație cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 56.98%


Primăria Constanța a atribuit trei contracte consecutive societății Intermedia Services Top SRL.

Toate contractele au care obiect serviciul de promovare și publicitate a unor proiecte derulate de municipalitate.

Compania cu sediul social în Eforie Sud a mai primit de la primărie și alte contracte similare în mandatul de primar al lui Vergil Chițac.

Asociații și administratorii societății Intermedia Services Top SRL sunt Titel Voineag și Daniela Mariana Bică.

Daniela Bică mai figurează și în Gate Media SRL, în timp ce partenerul său mai controlează și Realmetro Dobrogea SRL și Tele-GSM Construct SRL. Ambii mai sunt asociați și în Smart Cable SRL, inactivă.

Potrivit www.termene.ro, compania a încheiat peste 171 contracte de achiziții publice iar în 2022, Intermedia Services Top SRL  a avut o cifră de afaceri de 320,614 și pierdere de -11,964 lei și un singur angajat.

Cu toate acestea, sursa citată menționează faptul că în comparație cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 56.98%.

Cele mai noi contracte atribuite de Primăria Constanța către SC Intermedia Services Top SRL sunt:

Contract de prestări servicii privind serviciul de promovare şi publicitate aferentă proiectului "Înfiinţare centre de  colectare prin aport voluntar în municipiul Constanţa", în valoare de 7.765 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente".

Contract de prestări servicii privind serviciul de promovare şi publicitate aferentă proiectului "Achiziţia  de insule ecologice digitalizate" în sumă de 7.990 lei fără TVA, vezi secțiunea „document".

Contract de prestări servicii privind serviciul de promovare şi publicitate aferentă proiectului "Înfiinţare centru integrat de colectare separată prin aport voluntar în municipiul Constanţa" în valoare de 7.810 lei fără TVA, vezi secțiunea „documente".
 
La începutul acestui an, Primăria Constanța a atribuit direct un contract de servicii de informare și publicitate pentru proiectul „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport din municipiul Constanța – Etapa 2 cod SMIS 150547”.

Câștigătorul contractului a fost tot SC Intermedia Services Top SRL iar valoarea achiziției a fost de 49.410 lei fără TVA.

SRL-ul cu sediul social în Eforie Sud a mai câștigat în 2022, un alt contract de la Primăria Constanța în valoare de 50.000 lei fără TVA și pentru promovarea etapei I din proiectul de reabilitare a reţelelor termice dar și contractul de promovare a proiectului "creare spital modular pentru consolidarea capacității medicale a spitalului clinic de boli infecțioase constanța, în contextul covid-19". 

Potrivit www.pressone.ro, respectiva societate a încheiat un contract în perioada pandemiei și cu Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Astfel, pe 2 aprilie 2020, Primăria Sectorului 3 achiziționa patru calupuri de „servicii pentru activitate de informare și publicitate”, în valoare de 1.120 de euro fiecare, adică aproximativ 5.000 de euro în total cu Intermedia Services Top SRL.

Firma a mai câștigat în 2020 alte 10 contracte pentru servicii de publicitate de la instituții publice din toată țara.

Printre ele se numără primăriile Slatina, Cluj-Napoca, Botoșani sau Academia de Poliție Al. I. Cuza din București.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
SRL-ul din Eforie Sud câștigă un nou contract de la Primăria Constanța. 50.000 lei fără TVA pentru promovarea etapei I din proiectul de reabilitare a reţelelor termice (DOCUMENT)

SRL-ul din Eforie Sud, Intermedia Services Top SRL mai câștigă un contract de promovare de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)

SRL-ul din Eforie Sud, Intermedia Services Top SRL mai câștigă un contract de promovare de la Primăria Constanța (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii