Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:07 16 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București va asigura publicitate pentru proiectul de reducere a eroziunii costiere, implementat de ABADL

ro

30 Aug, 2021 00:00 1090 Marime text
  • ABADL a semnat cu Media One SRL un contract pentru servicii de publicitate
  • Este vizat proiectul privind reducerea eroziunii costiere, faza II
  • Contractul are o valoare de aproximativ 1,8 milioane lei
 
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a atribuit un contract în urma unei licitații publice pentru asigurarea de servicii de publicitate și comunicare aferente proiectului „Reducerea eroziunii costiere, faza II (2014-2020)”.
 
Atribuirea a avut loc pe 13 august, iar rezultatul final a fost făcut public la data de 27 august. Obiectivul principal al contractului constă în asigurarea unei comunicări și o publicitate adecvate a proiectului în vederea informării populației locale și nu numai, cu privire la lucrările propuse în proiect, la beneficiile majore aduse populației beneficiare, la promovarea beneficiilor sociale și economice ca urmare a implementării proiectului, precum și la sursa de co-finanțare a proiectului din partea Uniunii Europene.
Activitățile principale: realizarea planului general/anual de comunicare, conferințe de lansare/început, verificare și aprobarea machetelor Antreprenorilor, pagina web, comunicate de presă scrisă și on-line, materiale de promovare, broșura de final, filme de prezentare, seminarii de prezentare privind evoluția lucrărilor, campanii de informare, conferință de închidere.
 
Valoarea finală a contractului este de 1.869.875 lei, iar firma câștigătoare este Media One SRL.
 
Despre Media One SRL
 
Media One SRL a fost înființată în anul 2018, cu sediul social în București, Sector 1, pe strada Nicolae Iorga. Asociați în firmă sunt Mihail Sebastian Arghiropol, cu 90,91% și Ruxandra Florina Baker, cu 9.09%. Mihail Sebastian Arghiropol este administratorul societății. Conform Confidas.ro, Mihail Sebastian Arghiropol mai este asociat în firma Mad Planning Projects SRL, cât și reprezentat asociat persoană juridică la Peleți de Rucăr SRL. Ruxandra Florina Baker mai este asociat și administrator la Eurobabel Translations SRL. Totodată, în anul 2020, firma a avut un număr de 10 salariați, la o cifră de afaceri de 1.680.302 lei, cu o pierdere de 52.135 lei. Compania Media One S.R.L. a încheiat 27 contracte de achiziții publice in valoare totală de 17.660.559,82 lei.
 
 Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Directorul ABADL, precizări despre acțiunile de control care se desfășoară în Mamaia, pe porțiunea nou înnisipată.

Ti-a placut articolul?

Comentarii