Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Comănescu iese din Izvor M.D. Crîngu SRL!

ro

31 Mar, 2024 10:49 682 Marime text
 
 
  • S-a decis revocarea din funcţia de administrator al societăţii, a lui Gabriel Valentin Comănescu, şi descărcarea de gestiune a acestuia pentru întreaga perioada în care a deţinut aceasta funcţie în cadrul societăţii.
 
 
Gabriel Valentin Comănescu, Adrian-Ioan Comănescu, Sandra-Elena Comănescu și Lixandru Daniela, deţinând împreună 100% capitalul social al societăţii Izvor M.D. Crîngu SRL, au decis următoarele: 
  1.  Cesiunea unui nr. de 101.430 părţi sociale deţinute de asociatul Gabriel Valentin Comanescu, reprezentând 60% din valoarea capitalului social al societăţii Izvor M.D. Crîngu SRL către Sandra-Elena Comănescu.
  2. Cesiunea unui nr. de 33.810 părţi sociale deţinute de asociatul Lixandru Daniela, reprezentând 20% din valoarea capitalului social al societăţii Izvor M.D. Crîngu către asociatul Sandra-Elena Comănescu.
 
Urmare a cesiunii conform menţiunilor art. 1 şi 2 capitalul social subscris şi vărsat al societăţii va fi de 1.690.500 lei, divizat în 169.050 părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare, deţinut după cum urmează:
 
Sandra-Elena Comanescu va deţine 152.145 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 1.521.450 lei, reprezentând 90% din capitalul social al Izvor M.D. Crîngu S.R.L. Cota de participare la profitul şi pierderile societăţii este de 90%.
 
Adrian-Ioan Comănescu va deţine 16.905 părţi sociale, în valoare nominală de 10 lei fiecare, în valoare nominală totală de 169.050 lei, reprezentând 10% din capitalul social al Izvor M.D. Crîngu S.R.L. Cota de participare la profitul şi pierderile societăţii este de 10%.
 
Art. 3. Revocarea din funcţia de administrator al societăţii, a lui Gabriel Valentin Comănescu, şi descărcarea de gestiune a acestuia pentru întreaga perioada în care a deţinut aceasta funcţie în cadrul societăţii.
 
Art. 4. Numirea în funcţia de administrator unic a Sandrei-Elena Comănescu, cetăţean român, pentru o perioadă de 4 ani începând cu data acestei hotărâri, cu puteri depline.
 
Art. 5. Restrângerea obiectului de activitate şi declararea noului obiect de activitate, după cum urmează:
 
Obiectul principal de activitate al societăţii este 1107 - Producţia de băuturi răcoritoare nealcoolice; producţia de ape minerale şi alte ape îmbuteliate.
Text suplimentar: - îmbutelierea lichidelor, inclusiv a băuturilor şi alimentelor

 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1482 din data de 25 martie 2024.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 31 martie 2024, SC Izvor M.D. Cringu SRL a fost fondată în martie 2011 și se ocupă de producția de băuturi răcoritoare nealcoolice, producția de ape minerale și alte ape îmbuteliate.  
 
Comănescu Adrian-Ioan mai apare în Green Way Farm SRL, iar Comănescu Sandra-Elena apare în Innolux SRL, Quasar Studio & Design SRL și în Sandra Couture SRL.
 
Pentru anul 2020, SC Izvor M.D. Cringu SRL a declarat o cifră de afaceri netă de 56.035 de lei și o pierdere netă de 460.461 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Cine sunt cei mai bogați oameni de afaceri din Constanța? Iată topul

 
Fosta bancă de pe strada Traian din Constanța, deținută de Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, de vânzare (DOCUMENT)

 
Grup Servicii Petroliere Shipyard, Grup Servicii Petroliere Catering, SPG Medical Emergencies și Gino Impex, vizate de cereri de insolvență!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii