Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Crișan, din Tulcea, contract de peste 9 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor din comună! Care sunt firmele câștigătoare (DOCUMENT)

ro

10 Jan, 2024 17:00 741 Marime text
 
 
  • Ramali Construct SRL a fost fondată în octombrie 2013, se ocupă de lucrari de construcții a clădirilor rezidenșiale li nerezidenșiale, are sediul social pe Șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța, județ Constanța, are punct de lucru în Tulcea, în localitatea Sarichioi, iar Haralambi Paul apare asociat unic administrator.
  • Proiect Expert Consult Design SRL a fost fondată în februarie 2005, se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, are sediul social în București, Sector 1, iar ca asociați apar Dumitru Constantin - Cristian, cu 95 %, și Moraru Sabina - Paraschiva, cu 5 %.
  • Primarul comunei Crișan, judeţul Tulcea, este Rahău Silviu Florin (PSD).
 
Comuna Crișan (Primăria comunei Crișan, județul Tulcea) achiziționează servicii de proiectare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru proiectul: „Modernizare tronson I aferent DC7 și drumuri stradale în comuna Crișan, județul Tulcea“.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul în valoare de 9.146.500 de lei a fost atribuit companiilor Ramali Construct SRL, din Constanța, și Proiect Expert Consult Design SRL, din București.
 
Conform Termene.ro, SC Ramali Construct SRL a fost fondată în octombrie 2013, se ocupă de lucrari de construcții a clădirilor rezidenșiale li nerezidenșiale, are sediul social pe Șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța, județ Constanța, are punct de lucru în Tulcea, în localitatea Sarichioi, iar Haralambi Paul apare asociat unic administrator.
 
Pentru anul 2022, cu 160 de angajați, Ramali Construct SRL a raportat o cifră de afaceri netă de 57.213.512 de lei și un profit net de 3.787.971 de lei.
 
Ramali Construct SRL are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: comuna Valea Nucarilor, comuna Slava Cercheză (Consiliul Local Slava Cerchezp, jud. Tulcea), Ministerul Apărării - Unitatea Militară 01495 Cincu, Regia Națională a Pădurilor - ROMSILVA RA, comuna Smîrdan, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, comuna Murighiol, Județul Tulcea și Agenția pentru Protecția Mediului Tulcea.
 
 
Despre Proiect Expert Consult Design
 
SC Proiect Expert Consult Design SRL a fost fondată în februarie 2005, se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, are sediul social în București, Sector 1, iar ca asociați apar Dumitru Constantin - Cristian, cu 95 %, și Moraru Sabina - Paraschiva, cu 5 %.
 
Ca administrator apare Dumitru Constantin – Cristian.
 
Pentru anul 2022, Proiect Expert Consult Design SRL (cu nouă angajați) a raportat o cifră de afaceri netă de 3.246.862 de lei și un profit net de 1.291.151 de lei.
 
 
Firma are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află: comuna Luncavița, comuna Ciucurova, comuna Somova, UAT comuna Stejaru și comuna Castelu (Consiliul Local Castelu).
 
Primarul comunei Crișan, judeţul Tulcea, este Rahău Silviu Florin (PSD).

În aprilie 2023, edilul a semnat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii DNA Constanța, acțiune în urma căruia, conform portalului instanțelor de judecată, magistrații au stabilit pentru Silviu Florin Rahău pedeapsa de 1 an închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pentru o durată de doi ani.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Municipiul Tulcea, lucrări publice de 1,8 milioane de euro. Obiectivul și firmele câștigătoare (DOCUMENT)

 
Silviu Florin Rahău, primarul din Crișan (Tulcea), a recunoscut tot la DNA Constanța și a luat un an de închisoare cu amânare
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii