Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipiul Tulcea, lucrări publice de 1,8 milioane de euro. Obiectivul și firmele câștigătoare (DOCUMENT)

ro

31 Oct, 2023 17:00 985 Marime text
 
 
  • Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din județul Tulcea, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri mari.
  • Obiectivul specific al lucrării îl reprezintă creșterea eficienței energetice la nivelul clădirii prin reducerea pierderilor energetice, după implementarea programului de măsuri și acțiuni stabilite în lucrare.
 
 
Municipiul Tulcea cumpără servicii de proiectare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru proiectul „Reabilitare energetică BL. I5-I5A, Str. Isaccei nr. 13A, BL. I5A-I5B, Str. Isaccei nr. 15A, BL. 16, Str. Babadag nr. 126, BL. M2, Str. Gavrilov Corneliu nr. 95” din Municipiul Tulcea
 
Prezenta procedură de achiziție publică are ca obiect realizarea achiziției publice de:
 
a) servicii de proiectare tehnică și asistență din partea proiectantului;
 
b) execuție lucrări.
 
Obiectivul general al proiectului îl constituie creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din județul Tulcea, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri mari.
 
Obiectivul specific al lucrării îl reprezintă creșterea eficienței energetice la nivelul clădirii prin reducerea pierderilor energetice, după implementarea programului de măsuri și acțiuni stabilite în lucrare.
 
Durata totală a contractului este de 21 luni, din care:
 
a) 3 (trei) luni de la data semnării contractului de către ambele părți contractante este durata aferentă Etapei a I, din care: 2 (două) luni reprezentând perioada pentru elaborarea documentațiilor tehnice necesare obținerii avizelor/acordurilor/autorizațiilor, elaborare proiect tehnic de execuție, proiect pentru organizarea execuției lucrărilor, caiet de sarcini pentru execuție lucrări, detalii de execuție, proiect pentru autorizația de construire aferente obiectivului de investiții, obținere autorizație de construire, elaborare scenariu de securitate la incendiu și elaborare documentația pentru autorizația ISU și 1 (una) lună este durata de verificare tehnică de calitate a proiectului în cadrul căreia prestatorul se află la dispoziția verificatorilor tehnici atestați pe specialități/ experților tehnici
desemnați de autoritatea contractantă;
 
Termenul de predare a documentațiilor tehnice pentru obținerea avizelor / acordurilor/ autorizațiilor necesare în vederea autorizării lucrărilor este de maxim 14 zile calendaristice de la semnarea contractului.
 
Verificarea tehnică de calitate a proiectului conform H.G. 925/1995 nu face obiectul prezentului contract, serviciile de verificare tehnică de calitate a proiectului achiziționându-se distinct de către Autoritatea Contractantă.
 
b) 18 luni - durata aferentă Etapei a II-a, reprezentând durata de executare a lucrărilor și asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul executării lucrărilor, ce începe să curgă de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.
 
Contractul - în valoare de 9.025.538,33 de lei (aprox. 1,8 milioane de euro) - a fost atribuit companiilor D&I Construct SRL și Ramali Construct SRL. 
 
Despre D&I Construct SRL
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 31 octombrie 2023, SC D&I Construct SRL se ocupă de activități de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea, are sediul pe strada Vasile Conta, din Craiova, județ Dolj, și este controlată de Chim George Daniel, asociat unic și administrator, care mai apare în Darmastel Proiect SRL.
 
Cu zeci de contracte publice, pentru anul 2022, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 1.790.093 de lei și un profit net de 131.075 de lei.
 
Despre Ramali Construct SRL
 
Potrivit Termene.ro, Ramali Construct SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei, nr. 80-80A și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru în județul Tulcea, localitatea Sarichioi.
 
Paul Haralambi este asociatul unic și administratorul firmei.
 
În 2022, Ramali Construct SRL a declarat 160 de angajați, profit peste 3,78 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 57,21 de milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Ramali Construct SRL a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 159.456.681,98 de lei, iar printre autoritățile contractante se numără Colegiul Tehnic Henri Coandă Tulcea, Comuna Beștepe, Comuna Jurilovca, Comuna Murighiol, Comuna Mihai Bravu, dar și altele.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Primaria Oltina, județul Constanta, contract important cu o firma din Argeș
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii