Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Tulcea Ramali Construct SRL și Ramalinstal Project SRL, contracte cu Primăria Sarichioi (DOCUMENTE)

ro

09 Jul, 2024 14:01 927 Marime text
  • Contractul pentru înființarea centrului de colectare depășește 410.000 de euro, iar cel pentru modernizarea stației de epurare depășește 1,23 de milioane de euro.
Ramali Construct SRL și Ramalinstal Project SRL și-au adjudecat două contracte de la Primăria Sarichioi, vizând înființarea unui centru de colectare selectivă în comună, dar și modernizarea stației de epurare (alături de Hiperline Utilaj SRL).
 
Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că ambele contracte au fost atribuite prin procedura simplificată.
 
Astfel, contractul vizând înființarea unui centru de colectare selectivă are o valoarea totală ce depășește echivalentul a 410.000 de euro, oferta Ramali Construct SRL – Ramalinstal Project SRL fiind singura admisibilă.
 
Denumirea achiziției este „Execuție lucrări pentru obiectivul de investiție «Centru de colectare selectivă prin aport voluntar în comuna Sarichioi, județul Tulcea»“.
 
Inițial, primăria estimase achiziția la 2.070.454,35 de lei fără TVA, dar contractul a fost adjudecat de cele două firme la o valoare totală de 2.061.947,94 de lei fără TVA (aproape 415.000 de euro la cursul actual).
 
Contractul pentru stația de epurare a fost adjudecat de Ramali Construct SRL, Ramalinstal Project SRL și Hiperline Utilaj SRL la o valoare ce depășește echivalentul a 1,23 de milioane de euro.
 
Oferta celor trei companii pentru acest contract a fost singura admisibilă.
 
Denumirea contractului este „Execuție lucrări pentru obiectivul de investiție «Modernizare stație de epurare și realizare racorduri la canalizare în comuna Sarichioi»“.
 
Contractul a fost esimat inițial de primărie la 6.181.600 de lei fără TVA, fiind adjudecat la o valoare totală de 6.145.959,46 de lei fără TVA (peste 1,23 de milioane de euro).
 
Despre Ramali Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 8 iulie 2024, Ramali Construct SRL a fost înființată în 2013, are sediul social în Constanța, pe Șoseaua Mangaliei, nr. 80-80A și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru în județul Tulcea.
 
Paul Haralambi este asociatul unic și administratorul firmei.
 
Conform termene.ro, Ramali Construct SRL figurează cu 117 achiziții directe (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Comuna Valea Nucarilor, Comuna Slava Cercheză printre autoritățile contractante) și 74 de contracte publice (Comuna Sarichioi, Comuna Mihail Kogălniceanu, Primăria Comunei Casimcea, Comuna Valea Teilor, Județul Tulcea, Comuna Maliuc printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Ramali Construct SRL a declarat 144 de angajați, profit peste 10,28 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 75,95 de milioane de lei.
 
Despre Ramalinstal Project SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 8 iulie 2024, Ramalinstal Project SRL a fost înființată în anul 2017, are sediul social în Sarichioi, județul Tulcea și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma are puncte de lucru în județul Galați și Murighiol (județul Tulcea).
 
Asociat unic și administrator figurează Cătălin Adrian Gurei, care deține și un PFA.
 
Potrivit termene.ro, Ramalinstal Project SRL figurează cu 59 de achiziții directe (Comuna Valea Nucarilor, Comuna Mihai Bravu, Regia Națională a Pădurilor Romsilva Administrația Parcului Național Muncii Măcinului R.A. printre autoritățile contractante) și șase contracte publice (Comuna Sarichioi, Județul Tulcea, Municipiul Tulcea, Agenția Națională pentru Locuințe printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Ramalinstal Project SRL a declarat opt angajați, profit peste 675.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 4,73 de milioane de lei.
 
Despre Hiperline Utilaj SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 8 iulie 2024, Hiperline Utilaj SRL a fost înființată în 2017, are sediul social în Tulcea, pe strada Nopții și se ocupă de lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide.
 
Asociați figurează Costin Botezatu și Adrian Botezatu, primul fiind și administratorul societății.
 
Potrivit termene.ro, Hiperline Utilaj SRL figurează cu 17 achiziții directe (Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, Servicii Publice SA Tulcea, Comuna Horia printre autoritățile contractante) și șapte contracte publice (Comuna Sarichioi, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Primăria Comunei Casimcea printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Hiperline Utilaj SRL a declarat 13 angajați, profit aproape 90.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,4 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate anunțurile publicate în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Licitații Tulcea
Konstant Group SRL se va ocupa de lucrările la dispensarul din Zebil, comuna Sarichioi (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii